Zadowolona (1) Byłam dziś w Tabunie i powiem szczerze - pozytywnie się zaskoczyłam. Pyszne... Iza BARDZO CZYSTO (1) MIESZKAMY ZA GRANICA POLECONO NAM PENSJONAT TAK CZYSTO JAK TAM JEST JESZCZE... jzabela z rodzina Rewelacyjne walentynki w Tabunie! (1) Chciałabym podzielić się moimi pozytywnymi wrażeniami z naszej wczorajszej... Ola
AMG - opinia (2) Spędzilismy w tym miejscu Sylwester 2012/2013 wraz z noclegiem. Był to... AMG Super kolacja (1) Bardzo smacznie; wykupiłam romacntyczną kolację z GROUPON i byliśmy z meżem... agata Jestem za :) (1) Piękny wystrój wnętrz, bardzo klimatyczne miejsce, czułam się tak jak w... anonim Willa Mewa (1) Również jestem jedna z zadowolonych gości ;) Oni są na prawde niesamowici a... Re23 Kasia - opinia (1) Super miejsce Tak blisko morza jeszcze nie mieszkalam doslownie wystarczy... Kasia Bardzo fajne miejsce. (1) Polecam ten pensjonat. Czyste i zadbane pokoje, miła i pomocna obsługa,... Piotr POLECAM !!! (1) W podróży służbowej zatrzymałem się w willi bryza po raz pierwszy i jestem... Andrzej Serdecznie polecamy Restaurację w Villi Angela (1) Chciałabym podziękować za bardzo przyjemną obsługę przy uroczystości... Paweł Ekskluzywna, wyborna, ze smakiem... (1) Taka jest Villa Angela, zwłaszcza kuchnia. Nie spodziewałem się aż takiej... Maria Bardzo przyjemne miejsce! :) (1) Jeżeli chodzi o miejsce, wygląd i wyposażenie pensjonatu naprawdę nie ma się... Agnieszka Spokojny pensjonat (1) Miałam poważne sprawy do załatwienia w Trójmieście i na szczęscie trafiłam do... Melania ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!! (1) Jezeli chodzi o zaplecze sypialniane kiepska sztuczna posciel, pod która... ZYCZLIWA Rewelacja! (1) Szkoda, że takich miejsc w Sopocie i na Pomorzu jest mniej! Bardzo... Marcin Polecam! (1) Miła obsługa, pokoje zadbane i dobrze wyposażone, bardzo dobra lokalizacja i... x porzadne miejsce (1) fajne miejsce za rosadne pieniadze gosc POLECAM (1) POPROSTU SUPER!!! WARTE POLECENIA!!! PODRÓŻNICZKA polecam wszystkim na dłużej (2) bardzo fajny, kameralny, cichy pensjonacik. wszędzie blisko, a ceny niższe... TEDE