Polecamy ! (1) Sala godna polecenia. Obsługa na najwyższym poziomie, bardzo pomocna i... gość weselny Gorąco Polecam - Bernard (1) Willa Marina jest obiektem położonym wręcz na plaży. Z pokoju mieliśmy widok... Bernard Mariusz - opinia (1) tutaj bawiłem się na swoim weselu:),było wesoło,wpadamy tu z żoną na kawę lub... Mariusz
Mega rewelacja!!!! (5) Gorąco polecamy wszystkim osobom, które chcą przeżyć wesele swoich marzeń!!... Sylwia i Krzysztof Świetne miejsce, śliczna okolica. POLECAM!!! (2) Gościłam tam niedawno na weselu. Nie dość, że samo miejsce urzekło mnie... Eve Tomasz Szczecin - opinia (1) Pensjonat godny polecenia. Profesjonalna obsługa, począwszy od recepcji,... Tomasz Szczecin Świetne miejsce ! (1) Świetne miejsce noclegowe w Gdyni ! Wysoki poziom Ilonka27 Magnat -nikomu nie polecam; opinia gościa weselnego (4) Po weselu jesteśmy pewni że właściciel nastawiony jest wyłącznie na duży zysk... G OŚĆ wesele-zazwyczaj najpiękniejszy dzień w życiu. (1) wesele-zazwyczaj najpiękniejszy dzień w życiu... ale pod warunkiem, że ktoś,... gość 2013 Maria - opinia (1) rewelacyjna lokalizacja ,brawo za czystość! Maria Pensjonat z klimatem (1) Fajny taki domowy pensjonacik. plusy wygląd ja w domu piękny ogrudek Bardzo... Wiktoria Magnat-Bardzo odradzam (1) Zacznę tak : Byłam na bardzo dużej ilości wesel, ale takiej porażki ze strony... Zawiedziona-Bardzo!!! odradzam (1) wesele odbywało się 13 kwietnia , jedzenie dobre ale mało , menu za 210... EWELINA Wesele mojej córki (1) Jestem zachwycona profesjonalizmem całej obsługi. pomocni od początku rozmów... Małgorata Liss serdwcznie polecam (1) spedzilem tam caly tydzien wraz z narzeczona,dostalismy 3 osobowy pokoj w... turysta Celująco (1) Nasze sobotnie wesele wypadło celująco, obsługa sympatyczna i bardzo nam... J & M polecam (1) fakt pani nie jest za mila ale biorac pod uwage ceny i lokalizacje naprawde... walu666 Opinia na temat pensjonatu (1) Jak najbardziej polecam. Mam bardzo pozytywne wrażenia na temat obsługi.... Kenia Milena - opinia (1) Razem ze znajomymi z pracy byłam tam na spotkaniu integracyjnym. Świetne... Milena Uroczy hotelik, niby nad morzem, a jakby w górach... (1) Miałam nocować z chłopakiem w hotelu usytuowanym za trybunami na Stadionie... Ania