A nam stare domki odpowiadały;) (1) Bylismy tam w dniach 19.20.21 lipca - wielka rodzinna ekipą z wielka gromadą... Małgorzata Nie polecam (1) Bardzo dlugie oczekiwanie na danie glowne po przystawce. Kelnerzy ruszali sie... Gosc Idealne miejsce na wesele (1) Zorganizowaliśmy tu wesele w kwietniu i wyszło rewelacyjnie, goście byli... Grzegorz
Polecamy! (1) Przebywaliśmy jako para 3 ci raz w odstępach czasu. Nadal jestesmy bardzo... Turyści POLECAM (1) Wesele wypadło super, obsługa bardzo dobra, jedzenie pyszne i dużo - bardzo... Weronika Wesele (1) Nasze wesele odbyło się 29.06.2013 r na sali diamentowej. Szczerze polecam tą... Karolina i Łukasz Idealny hotel na delegacje (1) Jestem stałym klientem od kilku lat, hotelik ma swój klimat,miłe panie w... Paweł Polecam gorąco wszystkim. (2) Obiekt zadbany i nieustannie dopieszczany. Właściciele dokładają starań żeby... Radosław Machnicki Numer 1 w Gdańsku (1) Chylimy czoła przed profesjonalizmem, dbałością o szczegóły i wspaniałym... Iza i Kuba Polecam!! (1) Absolutnie polecamy!!! Wesele wypadło swietnie. To był wspanialy wieczor !... o&g Super miejsce na wesele (1) Nasze wesele odbyło się 21 czerwca 2013 roku. Jedzenie było przepyszne, w... Magda Wesele 22.06.2013 sala złota (1) Z pewnością miejsce godne polecenia!!! Zarówno my jak i nasi goście... Marta & Krzysiek dlaczego??? (1) Ja uwazam ze jest czysto, mila obsluga i jak na Gdansk ceny bardzo przystepne... mario Mi sie podobało (1) Wbrew poprzedniej opini mi sie podobało bylam tam 5 nocy, sniadania super,... Magdalena Alicja (1) Budynek zaniedbany, łazienki niewirygodnie małe, małe pokoje z zapachem... Jacek Super (1) Czysciutko, mila rodzinna atmosfera,przepyszne jedzonko, wszystko w jak... Iza NIEZAPOMNIANE WESELE!!!!! (1) Nasze wesele, które odbyło się 29.06.2013r. w Dworze Magnat można opisać w... Asia i Tomek Polecamy (1) Spędziliśmy tam walentynki, obsługa bardzo miła, śniadania przepyszne,... Goście anonim - opinia (1) Bardzo fajna kwatera, miła obsługa. Zadbana villla, czysto w pokojach. Dużo... anonim polecam (1) Mój syn był tam na kolonii i wrócił bardzo zadowolony. Domek przypadł mu do... Maja