Willa Mewa (1) Pensjonat godny polecenia. Wszystko zgodne z oferta na stronie. Super... Katarzyna VILLA ANTONINA WESELE NASZYCH MARZEŃ - TAK BYŁO 10.08.2013 (2) Nasz obiad weselny odbył się 10 sierpnia 2013 roku. Poszukiwalismy... Kasia i Grzegorz Polecamy (1) Szczerze polecamy Dwór Kaszubski Magnat, jako sale weselną. Świetne jedzenie,... Michał
Na krotko ok, na dłuższy pobyt nie polecam (1) Przed rezerwacją noclegu raczej sugerowałabym zastanowić się nad wyborem tego... Ja Bardzo fajnie. (1) Bardzo ładnie urządzone pokoje, bardzo czysto, spokojna okolica, a zarazem... Janusz78 REWELACJA !!! (1) Wspaniały lokal, profesjonalna obsługa, elegancki wystrój. Reasumując... wdzięczni klienci serdecznie polecam (1) Całkiem niedawno urządzaliśmy w "Zajeździe pod Olivką" nieduże przyjęcie... Arleta Nie drogo, miło i sympatycznie. (1) Fajne miejsce, śliczne jeziorko, obsługa bardzo sympatyczna. Faktem jest, że... Gosia Tomasz - opinia (1) miałem tam przyjęcie Weselne. Miejsce polecili mi znajomi.Na pierwszy rzut... Tomasz Polecam! (2) Właśnie wróciłam z przyjaciółką z wakacji i obie jesteśmy bardzo zadowolone z... Ala Opinia (1) Szczerze polecam Gdańską Nockę! Bardzo mili i pomocni gospodarze, wygodny i... JasnaKita warto przyjechac! (1) Razem z mezem spredzilismy bardzo udany weekend w tym miejscu.... alicjas. Polecam... (1) Park linowy, który od razu polubiły moje dzieci... Maja Nie polecam (1) Na nasz długo wyczekiwany urlop postanowiliśmy wybrać miejsce o przyzwoitym... Jan jan - opinia (1) NIE POLECAM! Stare domki to ruina. Pan M. bardzo opryskliwy, za takie... jan Aleksandra - opinia (2) Cudowna atmosfera pobytu, właścicielka bardzo opiekuńcza i sympatyczna.... Aleksandra villa antonina wesele opinia POLECAM (1) serdecznie polecam villa antonina bylam tam na weselu i bylo super. pyszne... tamara NIE POLECAM (2) Albo robi się wesele jako imprezę zamkniętą i nie przyjmuje się klientów... Rozczarowani Maczek - opinia (1) Obiekt ładny ale w tym przypadku nie to się liczy. Wizerunek zajazdu psuje... Maczek wesele Villa Antonina Sopot - bajkowe miejsce (2) Trzy tygodnie temu byłam na weselu w tym małym hotelu (o którego istnieniu... Sylwia