polecamy (1) polecamy to miejsce ,my byliśmy z całą rodzinką już kilka razy i zawsze udany... ewelina Maxima (1) polecam serdecznie,byłam kilka razy i zawsze udany pobyt :) Aleksandra Villa Maxima (1) super gościnni właściciele, w środku extra warunki, zimą zawsze ciepło wifi ,... Darek
Masakra! (2) Kelner=recepcjonista=barman=kucharz. 4w1. Brakuje im ludzi? Czy stawiają na... Gość weselny Mile zaskoczeni (1) Nocowaliśmy w pensjonacie kilka razy .Potrzebowaliśmy nagle szybkiego noclegu... małżeństwo 50 Nie polecam ! (1) Zaczęło się od łózka, rano zgłosiliśmy pani, że jest ono jakby zarwane z... Agnieszka Wesele 1.03.2014 (1) Szczerze polecam!!! Obsługa przesympatyczna "na każde zawołanie". Wszystko... Ilona i Łukasz patryk01081 - opinia (1) Lokalizacja świetna. 10 m od Willi znajduje się wejście na plażę w Brzeźnie,... patryk01081 Miły pobyt (1) Czysto, miło, sympatycznie i niedrogo. Smaczne sniadania, duży pokój, super... Kamil Matemblewski Kate.G - opinia (1) rewelacja ! polecam ! Kate.G świetne miejsce! (1) Polecam wszystkim tą jakże piękną wille. Lokalizacja jest idealna, do morza... Krystyna Anna - opinia (1) Podczas weekendowego spacerku zdecydowaliśmy się na mały przystanek w... Anna Zmiany z Nowym Rokiem (2) Zgadzam sie i potwierdzam naprawde smaczne dania,dobrze doprawione i za... Stały gosć Ania i Daniel - opinia (1) Bardzo fajne lokum na wczasy. Byliśmy z dziećmi. Bardzo spokojnie. Do tego... Ania i Daniel mieszane uczucia... (3) Około miesiąc temu byłam w Tabunie na obiedzie... zamówiłysmy z koleżanką... Kasia Rewelacja (1) Ostatnio zorganizowaliśmy w Tawernie małą uroczystość i muszę przyznać, że... Paweł warto pójść (1) Tydzień temu po raz drugi skorzystałam z restauracji aby wyprawić imprezę... karolina Komfort i wygoda (1) Przesympatyczna obsluga, czysty, pachnacy pokoj,mini bar,lodowka,dogodna... Edyta M (1) W Dworku Kaszubskim Magnat miałam okazję bawić się w Sylwestra 2013 r. Byłam... MAGDA sliczny osrodek wypoczynkowy ale. jest brudno. (4) piekna lokalizacja sliczny widok z balkonika piekny ogrod piekne kuchnie na... pani i pan