rewelacyjny (2) dzieki za wszystko sniadania super polecam goraco pozdr,P Macieja turysta Przyjęcie weselne (1) Gorąco polecam to urocze miejsce! Świetnia lokalizacja! Super jedzenie,... Monika raczej OK (1) Byliśmy w Royalu ostatnio i uczucia mam mieszane. Obsługa bardzo miła i... Zośka
wesele 17.05.2014 (1) Witam. Mieliśmy wesele 17.05 na sali platynowej. Naprawde polecamy Dwór... Wojtek polecam (1) obsługa na najwyższym poziomie, pokoje czyste i przyjemne, wyposażenie bardzo... mika komunia (1) 18 maja 2014 mieliśmy komunię syna, obiad w Antoninie.Było Super.Jakość... robert Serdecznie odradzam (1) Jeśli liczycie Państwo na spędzenie miłych chwil w czystych i zadbanych... Dominika wesele kwiecień (1) Ślub mieliśmy 26.04.2014r. Wszystko było idealne. Przepiękny obiekt,... Ula i Łukasz hamstwo i prostactwo (1) Byłem tam wraz z partnerką na tydzien. Brud, syf, grzyb w łazience i przy... piotrek urokliwie, sympatycznie i smacznie (1) Polecamy z czystym sercem. Bardzo dobre jedzenie, wybór zupełnie... Basia przyjęcie weselne - bardzo zadowoleni Państwo Młodzi (1) Pod Zegarem - to cudowne miejsce, które spełniło wszystkie nasze oczekiwania... Magda Uroczysty obiad po pogrzebie (1) Dnia 13.04.2014 ustalalam z pracownikiem hotelu, Panem Rafalem szczegoly... Jolanta Kąkol Organizacja chrzcin godna polecenia! (1) Chrzciny mojego dziecka uwieńczone wspaniałym obiadem w Willi Marina. Obsługa... Karolina fantastyczne przyjęcie weselne! (1) Villa Antonina to idealne miejsce na przyjęcie weselne. Wspaniała... Weronika i Adam byłem w Lesniku (6) Plusy: dobra baza zabiegowa ale niestety bez basenu, miły personel Minusy:... Janusz godne uwagi (2) Przede wszystkim bardzo miłe zaskoczenie ! nietypowe wnętrza i na pewno... Kris ramzes (1) Bardzo czysto, willa w pelni wyposarzona, ale obsluga minus jeden. Panie na... mirosław bardzo sympatycznie i smacznie (1) Polecamy ! Bardzo smaczne jedzenie, wybór zupełnie wystarczający, każdy... kara Lokal jest super! (1) POD ZEGAREM byłam na rodzinnym obiedzie ale również wyprawiałam urodziny... goja Chrzciny - Antonina (1) Przyjęcie z okazji chrzcin mojej córeczki było bardzo udane. Kameralna,... Ania i Błażej