Weekend w Gdańsku (3) Witam, podczas "długiego weekendu" miałem przyjemność spędzić wolny czas z... Adrian N. Wesele jak z Bajki (1) Nasze wesele odbylo sie 6.09.14 w Villi Antonina. Przepiekna i urocza Villa w... Eva Rewelacyjny lokal na małe wesele, chrzciny. Na "rybkę przy plaży" też warto. (1) Zrobiliśmy sobie tam kameralne wesele ( Greg
Polecam (1) Zdecydowanie polecam Wille DługaNo4, przede wszystkim dobra lokalizacja,... Dorota i Dariusz przyjemne miejsce na wakacje . (4) Przemiła obsługa, profesjonalnie na każdym kroku, milo i sympatycznie .... lidka Świetne miejsce! (1) Pensjonat z klimatem blisko do morza z widokiem na rzekę. Można tu wypocząć,... marta Zaówienie na telefon (1) Dość często zamawiałam ,,danie dnia,,ale po ostatnim szaszłyku już tego nie... Karolina Polecam :) (1) Miejsce godne polecenia. Gdybym miała wybierać jeszcze raz to wybrałabym to... Ewelinka_z_Jankiem Wesele na sali diamentowej - sierpień 2014 (1) 30 sierpnia 2014 roku mieliśmy wesele na sali diamentowej. Wygląd sali... Emilia Gorąco polecamy!!! (1) Nasze wesele odbyło się 25 lipca 2014 na Sali Platynowej. Gorąco polecamy... E. Wesele w sali Platynowej - sierpień 2014 POLECAM (1) Właśnie się zorientowałam, że nie dodała się moja opinia sprzed prawie... Monika POLECAMY!!!PIĘKNE MIEJSCE NA WYJĄTKOWĄ CHWILE.... (1) DNIA 09.08 2014 MIELISMY WESELE NA SALI PLATYNOWEJ- JESLI MIALABYM TEN DZIEN... KAROLINA I MICHAŁ 24.08.2013 r. (2) Nasze wesele odbyło się 24 sierpnia na sali diamentowej, po wcześniejszych... Kasia Najlepsze miejsce na wesele! (1) WSZYSTKIM POLECAM to miejsce.Mieliśmy tam wesele 16 sierpnia. Sala... Magda i Maciej Polecamy (1) Mieliśmy w tym miejscu wesele 9.08.2014. Sala przepiękna,na uroczystosc do... Magdalena i Paweł potwierdzam :( (1) niestety prawdą jest to co piszą poprzednicy... 1) brak suszarki 2) napój... potwierdzam wypoczynek w Starej Wędzarni (1) Sobieszewo to zwykła wieś, dom koło domu, wśród nich pensjonat Stara... zawsze-tak Opinia (1) Nasze wesele odbyło się na sali platynowej. Sala po remoncie wygląda świetnie... Ania polecam (2) Miejsce naprawdę godne polecenia, właściciel oraz inni mieszkańcy są bardzo... Lokatorka brak słów (1) Brak profesjonalizmu to mało powiedziane. zuzu