wesele, sala Platynowa (2) Pozytywnie oceniamy współpracę w zakresie organizacji wesela. Otrzymaliśmy... Magda i Jacek Poleceam (1) Świetny pensjonat, miła i uczciwa obsługa na której można polegać AnnaN Polecam na romantyczny wypad do Gdyni (1) Polecam, miłe klimatyczne miejsce. Pokoiki nie za duże, ale czyste. Łatwy i... Karolina
Super miejsce, super jedzenie, super obsługa (1) Wybrałam tę restaurację na zorganizowanie imprezy okolicznościowej i nie... Bożena turysci (1) Rewelacyjny obiekt , wszystko nowe , wyposazona kuchnia, przyjemnie czysto i... daria Obiad weselny - POLECAMY (1) Wybraliśmy Olivkę po udanym obiedzie urodzinowym w lipcu oraz po poleceniu... Karolina 27.09.2014 r. - sala diamentowa (1) Tego dnia mieliśmy wesele na sali diamentowej. Wszystko udało się znakomicie!... Ania i Dominik Impreza branżowa (1) Świetnie zorganizowana impreza. W profesjonalny sposób uwzględniono sugestie... Zadowoleni petarda (1) Jedzenie rewelacyjne, obsługa bez zarzutu. Polecam jeśli ktoś chce wyprawić... M Przyjecie slubne (1) Hotel z nieduza restauracja. Organizowalismy przyjecie weselne na 30 osob,... Ewa i Jarek Świetne miejsce (1) Maiłam okazję urządzić swoje n-te urodziny: jedzenie bardzo smaczne, a załoga... Terka wspaniała atmosfera, perfekcyjnie zorganizowane wesele (1) Moje wesele odbyło się w sali diamentowej. Wszystko było w najlepszym... Eliza 23 sierpnia sala diamentowa (1) Gorąco POLECAMY !!! Jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalizmu. Manger... Grzegorz Super miejsce Zdecydowanie POLECAM (1) Spędziłam tam niezapomniane chwile. Apartament był czysty stylowy z cudownym... AnnaN Udany weekend (1) Spędziłem w bardzo miłej atmosferze czas. Hotel bardzo ładny, przemiła... Artur Refleksje po weselu, wrzesień 2014, „Pensjonat Stara Wędzarnia” Gdańsk - Sobieszewo. (1) Otoczenie przyjemne, z okien widok na „Martwą Wisłę”. Wnętrze... Marcin Ptak Smacznie....Polecam Bitki Wołowe.... (1) W niedziele byliśmy z rodziną na obiedzie ,było smacznie jak zawsze ,ale... Magda Polecam ! (1) Wesele mieliśmy na sali złotej. Zarówno obsługa sali jak i sam manager bardzo... Joanna WESELE 26 LIPCA SALA DIAMENTOWA (1) Zdecydowanie polecam!! Piękna sala, przepyszne jedzenie, niesamowita obsługa.... Panna Młoda bardzo przyjemnie - polecam (1) Nam sie bardzo podobało, cicho, przytulnie, wnętrze urządzone ze smakiem -... Justyna&Michał