uroczystość rodzinna (1) Piękne miejsce,cicha, spokojna okolica, idealne dla rodzin z dziećmi.... Anna Wesele w magnacie (1) Urządzanie wesela w MAGNACIE do dobry pomysł. Mimo początkowych obaw co do... obserw Duże rozczarowanie (1) Po raz pierwszy spotkaliśmy się z sytuację że dla dwóch osób, które zamówiły... Magda
Świetne miejsce! (1) Elegancko wyposażony dworek z bogatą infrastrukturą a co ważne .... niedrogi... Krzysztof Małgosia i Kuba polecają!! (1) Nasze wesele odbyło się 25.04.2015. Świetne jedzenie, zwłaszcza mięsa,... Małgosia i Kuba Tragedia (2) Pobyt dzięki tej "willi" stał się straszny. Głośna okolica, co... Nieznany Mile zaskoczony (1) Znajomy polecił to miejsce podczas rozmowy o prostym. domowym i smacznym... sitrec Komunia 2015 (1) Przyjęcie komunijne wypadło wyśmienicie , wspaniałe potrawy miła i... Rafał Polecam! (1) Świetne pokoje, bardzo miła obsługa, super lokalizacja. Gorąco polecam ;) Zadowolony gość Super!!! (1) Znakomita lokalizacja, świetne pokoje, właściciel i recepcjonista super mili... Gość Wesele 18 kwietnia 2015 (1) Wesele, które urządziliśmy Naszym Dzieciom w Dworze Magnat, spełniło nasze... Teściowa DWOREK MAGNAT-BOJANO (3) Byłam w sobotę na weselu w Magnacie- super lokal na wesele- jedzenie... basia Sz. Świetny pensjonat (1) Świetny pensjonat Andrzej Ślepowroński czesto odwiedzajacy (1) Nie ma chyba lepszego miejsca noclegowego w poblizu za tak dobre warunki... ania godne polecenia (1) polecam wszystkim którzy chcą wypocząć po męczącym dniu pracy,internet... b64 Sympatyczny lokal (1) Byłem tam wczoraj z żoną. Jestem zadowolony. Obsługa młoda, niedoświadczona i... MK średnio (1) Menu trzeba wziać samemu, bo panie kelnerki zagubione na maksa. Z kuchni... Magda Domowa atmosfera (1) Gorąco polecam pobyt w Villi Anna. Pani Bogusia sprawia, że można poczuć się... Kasia Polecam (2) Komfortowe warunki i przemiła Pani prowadząca interes, wyposażenie bogate we... Hedeselskabet Łukasz Tragiczne miejsce ! (4) ... Bardzo niemili właściciele. Za wszystko co możliwe kasują a od siebie nic... Monank