15.08.15 r. Sala Diamentowa (1) Bardzo gorąco polecamy wesele w Dworze Kaszubskim Magnat. My jesteśmy... Marta Miejsce godne polecenia (1) Miałam okazję organizować w restauracji Villa Angela przyjęcie urodzinowe.... Małgorzata Polecamy na Wesela! imponujące miejsce (1) W sierpniu 2015 organizowaliśmy z żoną wesele w Pensjonacie Stara Wędzarnia.... Kasia i Marcin
Opinia :) (1) Szczerze polecamy Gdańską Nockę! Bardzo mili i pomocni gospodarze.... Agata i Karol Wesele Kasi i Michała SALA PLATYNOWA 15.08.2015 (1) Z czystym sumieniem możemy polecić Wam wybór Dworu Magnat na przyjęcie... Kasia Rodzinne miejsce. Super!!!! (1) Byliśmy w karmanie po raz drugi. To wspaniałe miejsce, miła rodzinna... AGA Polecamy! (1) Bardzo miło i ciepło wspominam pobyt w Villi Max. Byłam tego lata z... Monika Ślub 22.05.2015 (1) Kochani, Cóż dużo mówić po prostu rewelacja. Wystrój sam w sobie bogaty więc... Małgorzata omijać z daleka, mogę wysłać fotki (4) trafiłam tam w ostatniej chwili szukając wolnych pokoi na Baltops 2015... Ruda Wszystko wyszło świetnie (2) Nasze wesele w Dworze Kaszubskim Magnat odbyło się 08.06.2013r (sala złota).... Sabina i Michał Bywam regularnie - polecam (1) Od jakiegoś czasu obiekt ma nowego menagera, którego miałem okazję poznać.... Grzegorz maniek (1) Niestety wielkie rozczarowanie, drogo, brudno nieprzyjemne. Pierwszy i... Mariusz pyszne jedzenie (1) Byłem tam 5 raz na obiedzie. I znów zachwycony. Przyznam, ze pierwszy raz... Andrzej Majówka 2014 (2) Witam , spędziłem razem z rodziną majówke w tym miejscu i szczerze polecam ,... Tomek Z Unikajcie nocowania tam (3) Przepraszam ale nie zauwazylem tam nic pozytywnego. Warunki skandaliczne,... onyyk Nocleg (1) Bardzo miła atmosfera, przystępna cena i przyzwoity standard. 25 min... Waldek Bardzo zadowoleni (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wybory Dworu Kaszubskiego "Magnat" na nasze... Ewelina Zdecydowanie polecam (1) Byliśmy tam na obiedzie z grupą przyjaciół. Jedzenie bardzo smaczne i... Maks Polecam! (1) Klimatyczne miejsce, bogata oferta SPA, możliwość korzystania z siłowni... Maciek Super wypoczynek (1) Kwatery na uboczu, dla osób które chcą zwiedzić Gdańsk dobra baza wypadowa.... Beata