WSPANIALE (1) Byliśmy w Centrum Karman. Jedno słowo=Mistrzostwo Świata.Mili,ciepli i... anna Polecam (1) Bardzo fajny lokal, z kilku względów: - zawsze smaczne i świeże żarcie -... satan Hotelik godny polecenia (1) Piękny hotel "na górce" wprowadza w iście "królewski" nastrój , piękny i... Beata
takich obiektów potrzeba w Sopocie (1) Klimatyczny,odlotowo urządzony, świetnie położony (100 m od morza, przy barze... Kaziuula zadowoleni wesele 02.05.2014 (1) Nasz ślub odbył się co prawda prawie rok temu, ale wrażenia są do dziś :) Pan... Monika i Adam wesele o5.o7.2o14 (1) Nasze wesele odbyło sie w lipcu 2014. Jesteśmy bardzo zadowoleni! Jedzenie... Paulina i Artur GODNA POLECENIA ! (1) Pokoje jasne,estetycznie urządzone. W całym obiekcie czyściutko. Bogaty bufet... Katarzyna Super Hotel ! (1) Serdecznie polecam ten Hotel, każdorazowo będąc w trójmieście nie wyobrażam... Bogdan opinia o weselu w VILLA ANTONINA SOPOT - OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM (14) Miałam okazję być kilka dni temu na weselu w Villi Antoninie. Chciałam się... Kinga Tak tak i jeszcze raz tak (1) Mieliśmy okazje spędzić tam kilkanaście nocy i muszę przyznać, że nigdy nie... Maja naprawdę warto (1) Przepiękna willa, godna polecenia. Bogaty wystrój, przemiła obsługa z szefową... Karolina wesele (1) naprawdę wszystko MEGA udane! polecam sale PLATYNOWĄ, stół wiejski... Angie B.Adamczyk - opinia (1) Jest to mała V i l l a , bardzo fajne miejsce na krótki pobyt .Do Centrum 3... B.Adamczyk urocze 4 dni . (1) Pensjonat uroczy , przemiła atmosfera . Personel pomocny i miły. Wybraliśmy... megi Sylwester 2014 (1) Jesteśmy bardzo, bardzo mile zaskoczeni. Dlatego też chcemy z całego serca... Aleksandra Osiecka Przyjecie weselne z chrzcinami (1) Idealne miejsce na zorganizowanie niedużego przyjęcia. Na naszym było 30 osób... Nowożeńcy super (1) Ekstra miejsce polecam turysta Polecam (1) Serdecznie wszystkim polecam.Czysty pokój, zadbana łazienka,miła obsługa.... Aleksandra Polecam! (1) Bardzo atrakcyjny, niebanalny pensjonat. Godny polecenia , zarówno jako baza... Piotr Opinia i porada (2) 4 paź 2014 organizowałem przyjęcie z okazji swojego ślubu. W sumie z żoną... Wiesław Brodnicki