Odradzam wszystkim! - Gdańska Nocka (1) Właścicielka nie informuje o tym, że w pokojach nie ma aneksu. Człowiek... royjr Polecam serdecznie!!! (1) gorąco polecam royalresidence! miła symaptyczna obsługa, pełany... Bartasek Willa Jaszczurówka (1) Bajeczne miejsce w Gdańsku, można powiedzieć "pod lasem" w spokojnej okolicy,... Sylwia
Wesele (1) Gorąco polecam Dwór Magnat jako miejsce organizacji przyjęcia weselnego.... Mariusz braki (1) brak profesjonalizmu, zasadniczość pomieszana z arogancją mieszanka... piotr dziękuję za miło spędzony tydzień (1) Witam, miałam przyjemność spędzić cały tydzień w Willi Promyk. Serdecznie... Karolina S. gorąco polecam (1) Miałam okazję korzystać z restauracji w Villi. Byłam bardzo zadowolona z... Ania Cudowne miejsce na wypoczynek, nowoczesna i świetnie wyposażona villa! (1) Do plaży 3 min, w pokoju cicho, ładnie, przytulnie. Atmosfera jak w domu.... Michalina Najlepszy Magnat (2) Polecamy Dwór Kaszubski z czystym sumieniem, w ubiegłym roku organizowaliśmy... Aneta |Szczerze polecam (1) Czyste i świeże pokoje, na wyposażeniu czajnik i lodóweczka oraz duży płaski... Łukasz POLECAM (1) - obsługa na najwyższym poziomie - super śniadania - doskonała lokalizacja -... Milena godne polecenia (1) Cicha i spokojna okolica. Można się odprężyć i odpocząć. Miejsce z domowym... Rysiek Fantastycznie (1) Pokoje bardzo dobrze wyposażone, przemyślane, prosty dojazd do centrum... Bartłomiej Kruszewski wspaniale! (1) Pobyt w hoteliku, nalezal do jednych z najprzyjemniejszych, mila obsluga,... Janusz Szczerze polecam (1) Dogodny dojazd, blisko do centrum, schludnie i przyjemnie Nowy klient A my bardzo zadowoleni :) (2) Obiad rodzinny na kilkanaście osób wyszedł świetnie. Menu omówione z... Anna Wporzadku (2) Czysto schludnie, śniadania super, jeszcze bułki i wodę na drogę dostałem... Ja Polecam (1) Miła obsłga, dobrze skomunikowane miejsce dla osob bez auta blisko przystanek... hakina Godne polecenia (1) W pokojach pachnie świeżością są czyste i zadbane. Godziny sniadannniensa... Dawid rewelacja w tej cenie (1) Wystrój i wyposażenie ekstra ,42cal telewizor nie jest standardem,łazienki... Adam