Polecam wszystkim! Fajny pensjonat w spokojnym miejscu. (1) Miła atmosfera, pyszne śniadania, czysto w pokoju. Spokojna okolica, 10 minut... Ania Polecam (1) Bardzo przyjemne miejsce na rodzinny wypoczynek :) Pokoje wygodne i dobrze... Tomek Super! (1) Pojechalismy z mezem i synkiem na obiad do restauracji pod zegarem. Z... Monika
Wpełni zadowoleni ! Gorąco polecamy ! (1) Możemy z czystym sumeiniem polecić obiekt. Smaczne śniadanie, wszedzie... Kasia Bez smaku (1) Kelnerzy nie nadążali z wydawaniem potraw. Między zupą, a głównym daniem... riechesse Koszmarny obiad !!! Nie polecam !!! (2) Dzisiejsza kaczka to porażka . Kaczkę dostałam w kolorze szarym , bez smaku ,... oliwianka Drugie danie tak - zupa zdecydowanie nie (1) Do drugiego dania w zestawie obiadowym nie można się przyczepić. zawsze... b.g. Solenizant - opinia (1) Polecam wszystkim ceniącym dobra kuchnie i profesjonalna obsługę w kameralnym... Solenizant Impreza rodzinna (1) Bardzo fajne, kameralne miejsce, miły wystrój, ładne dekoracje. Jedzenie ok,... Iwona Fajne miejsce na wypoczynek oraz dla zwiedzających (1) Miło i przytulnie . Obsługa bardzo sympatyczna. Śniadanka--supeer!!!! Spokój... Maria polecam każdemu (2) Nie rozumiem takowych opini ponieważ bylem w lokalu i jem tam nie od dziś i... on zawiedziona restauracją :-((( (1) Zamówiłam uroczysty obiad z okazji moich urodzin na 29 osób. Piękne miejsce z... Marta Wesele w dworku Magnat w Bojanie (1) Wesele organizowaliśmy w lipcu, w piątek, oraganizacja bardzo dobra, jedzenie... Hubert wesele (1) W sierpniu tego roku organizowaliśmy tam wesele w sali diamentowej. Wesele... Agnieszka Chrzest Corki (1) Miałam okazję skorzystać z restauracji w Villi Angela w dniu Chrztu Mojej... Agnese Super zorganizowane wesele przez Magnat! (1) 27.08.2016 mieliśmy tam swoje wesele na Sali Platynowej. Chcielibyśmy bardzo... Sabina i Rafał Podziękowania (1) 23.07.2016r. odbyło się nasze wesele w Dworze Kaszubskim Magnat w sali... Ania i Marcin Masakra (1) Coś strasznego w malutkim pokoiku brakuje ręczników nie ma mydła,pościele... Jakub Zawiedziony. (1) Zamowiny placek po cygansku. Wersja papierowa placka usmazonego duzo... RADEK Polecamy!Przepiękne i udane wesele 12.08.2016 :) (1) Serdecznie polecamy dwór kaszubski magnat jeśli chcecie przeżyć... MAJA I DANIEL