zmienia się na lepsze (1) Willę zam już od dawna, zawsze chętnie korzystamy z jaccuzi lub sauny, w... Monika Świetna lokalizacja (1) Zaciszne miejsce, blisko plaża, a prawie w centrum miasta. Świetna... Natalia Jeśli wesele to tylko Magnat!! (1) Nie będę ukrywał, że było to moje własne wesele (choć nie pierwsze na którym... Piter L.
Udane wesele bez stresu (1) W Dworze Magnat w październiku świętowaliśmy rozpoczęcie wspólnej drogi z... Maciek K&K (1) Wesele organizowaliśmy 28 pazdziernika. Zarówno my jak i goście byli... K&K Polecamy, wesele J+Ł 7 października (1) Magnat jest bardzo dobrym miejscem na zorganizowanie wesela. Manager jest... Łukasz Wesele 21.07.2017 (1) Nasze wesele odbywało się na sali diamentowej, następnego dnia na sali... Ewa i Piotr Dobre miejsce. (1) Polecam ! miejsce z duszą Panie na recepcji bardzo miłe i zawsze... norbert koszmar XXI w. niegodne polecenia PENSJONAT GDAŃSKA NOCKA, UL. NIWKI 11 Gdańsk (8) Nie właściwe miejsce do spędzenia weekendu z rodziną z dziećmi. Na terenie... GOŚĆ PENSJONATU Słowa tego nie oddadzą ale liczby już tak 4/10 (1) Miła obsługa, przyzwoite warunki tylko boje się wyjść po zmroku bo okolica... Magda323 Villa Jantar (1) Wbrew zamieszczonym tu opiniom, jestem szczerze zaskoczona obsługą i... Magdalena z Lublina Wspaniały ośrodek rodzinny. (1) Wspaniałe miejsce, placyk zabaw dla dzieci. Atrakcje basen, huśtawki,... Janusz Doris (1) Super miejsce.czysto .ogród Cudny. pokoje dobrze... Doris Tak sobie (1) Średnio zachowany poziom czystości, dużo kurzu, pajęczyny, ręczniki... Aśka DWOR MAGNAT w Bojanie - totalna pomylka! (14) Chcialbym po prostu ostrzec ludzi przed tym "dworkiem". Do czasu... Pawel Jazuzzi + Sauna (1) Zabrałam moja mame i jej chlopaka na 2h na jacuzzi i saune na wyłacznosc.... Angela wesele 15-06-2017 Kasia i Piotr (1) Serdecznie polecamy Dwór Kaszubski Magnat jako miejsce na bardzo udane... Kasia Idealne miejsce na wesele (1) Wesele w dworku Magnat organizowaliśmy w czerwcu br. w piątek i muszę... Beata Serdecznie polecamy (1) Dworek posiada piękny zielony ogród z oczkami wodnymi, co świetnie sprawdza... Kamila i Michał Zawsze spóźnienia (1) Dziś zamówiłem dwa dania dnia z restauracji pod zegarem to byl błąd. Pani... Mariusz