Porażka (1) Jedzenie w tej restauracji jest po prostu niedobre i nieapetycznie podane.... GGG Wesele (1) Wesele na sali diamentowej 13.07.2019. Sugerujac się opiniami (oczywiście... Katarzyna Krzyżanowska Miły wypoczynek (1) W obiekcie panuje miła atmosfera, jest czysto i przytulnie. Na plus jest... Oskar
Gorąco polecam (1) Czysto,miło,blisko do centrum.Gorąco polecam!!! Monika Roma - opinia (1) Hotel bardzo przyjemny, gdzie można poczuć się bardzo wyjątkowo. Dodatkowo... Roma Teraz jest super (1) Wlasciciel wymienil personel.starsza Anne wymienil na sliczna, przemila... Bodzio idealna lokalizacja (1) Przytulny hotel, pare kroków od morza - lokalizacja idealna :) Pokoje czyste... martyna tani, przytulny nocleg (1) Bardzo przytulny i tani obiekt zaraz przy plaży. Lokalizacja jest... Sara Polecamy!!! (1) Piekne miejsce, przepyszne jedzenie, pełen profesjonalizm. Weselicho udane w... Natalia dwor magnat w Bojanie (2) Witam czy ktoś w ostatnim czasie organizował tam wesele czy coś się zmieniło ? Paulina Wesele w Magnacie - zdecydowanie TAK! (1) W czerwcu mieliśmy wesele na sali Diamentowej. Możemy z całego serca polecić... Dominika i Damian Obiekt hotelowy (1) Profesjonalny apartament, 110 doba !!! Trzeba rezerwować z tygodniowym... Andrzej hotel dla rodzin z dzieci (1) miło wspominam urlop w tym hotelu, bo jest w nim wszystko czego potrzeba na... Ewelina świetny pobyt w Trójmieście (1) Bardzo fajny nocleg w centrum Gdańska. Byłam tam tydzień temu i jestem... malgorzatagarncarz POLECAM!!! (1) Idealne miejsce na wesele. Jedzenie pyszne i w dużych ilościach. Menager jest... Monika Jestem zachwycona (1) Korzystaliśmy z pobytu w tym obiekcie nie po raz pierwszy i znowu byliśmy... Weronika Wesele (1) Przepiękne miejsce, przesympatyczna obsługa na najwyższym poziomie oraz... Agata i Krzysztof Godny polecenia (1) Polecam, czysty, dogodna lokalizacja, pyszne śniadania Robert Budawski To nie to co dawniej (1) W latach 90-tych bywaliśmy często, było smacznie i miło, nawet sporo gości.... ami2017 Tragedia (1) Omijać z daleka!!! Umowy tak napisane i masa ukrytych kosztów a na koniec na... Slavoi