tani, przytulny nocleg (1) Bardzo przytulny i tani obiekt zaraz przy plaży. Lokalizacja jest... Sara Polecamy!!! (1) Piekne miejsce, przepyszne jedzenie, pełen profesjonalizm. Weselicho udane w... Natalia dwor magnat w Bojanie (2) Witam czy ktoś w ostatnim czasie organizował tam wesele czy coś się zmieniło ? Paulina
Wesele w Magnacie - zdecydowanie TAK! (1) W czerwcu mieliśmy wesele na sali Diamentowej. Możemy z całego serca polecić... Dominika i Damian Obiekt hotelowy (1) Profesjonalny apartament, 110 doba !!! Trzeba rezerwować z tygodniowym... Andrzej hotel dla rodzin z dzieci (1) miło wspominam urlop w tym hotelu, bo jest w nim wszystko czego potrzeba na... Ewelina świetny pobyt w Trójmieście (1) Bardzo fajny nocleg w centrum Gdańska. Byłam tam tydzień temu i jestem... malgorzatagarncarz POLECAM!!! (1) Idealne miejsce na wesele. Jedzenie pyszne i w dużych ilościach. Menager jest... Monika Jestem zachwycona (1) Korzystaliśmy z pobytu w tym obiekcie nie po raz pierwszy i znowu byliśmy... Weronika Wesele (1) Przepiękne miejsce, przesympatyczna obsługa na najwyższym poziomie oraz... Agata i Krzysztof Godny polecenia (1) Polecam, czysty, dogodna lokalizacja, pyszne śniadania Robert Budawski To nie to co dawniej (1) W latach 90-tych bywaliśmy często, było smacznie i miło, nawet sporo gości.... ami2017 Tragedia (1) Omijać z daleka!!! Umowy tak napisane i masa ukrytych kosztów a na koniec na... Slavoi Miejsce pełne uroku (1) Miejsce pełne uroku. Pobyt tam był dla mnie i dla żony bardzo przyjemny.... Radek P. Bardzo zadowolona!! (1) Organizowałam swoje 30 urodziny. Pani Monika okazała się nieoceniona przy... Aga W zestawie przypraw jest chyba tylko sól (1) Pierwsze zamówione jedzenie (ryby oraz barszcz) były w miarę dobre, więc... Martyna Ocena (1) Jakaś komuna-stare meble, kurki w łazience stare komunistyczne, mało... XXX obiekt nie przystosowany do wynajęcia pokoi (1) zimno, kaloryfery nie dają rady, okna i drzwi nieszczelne, brudno za... Martusia Wesele w Magnacie - POLECAM (1) W 100% moge polecic oraganizacje wesela w Dworze Kaszubskim MAGNAT. Mielismy... Agnieszka Miły wypoczynek w rozsądnej cenie (1) Korzystałam z tego obiektu pod koniec listopada. Pokoje czyściutkie, dobrze... Ewelina