chrzciny w restauracji Villa Angela (1) Mila atmosfera, bardzo dobry i rzeczowy kontakt przy organizacji... ula było bardzo miło (1) Bardzo wygodne łóżka ,miła obsługa,posiłki na miejscu, blisko do centrum turysta Wesela (1) Mieliśmy wesele w Magnacie 26.12.2013 obsługa przesympatyczna i zorganizowane... Dziwanek
suuuuper (2) Po początkowy małych komplikacjach ośrodek okazał się strzałem w... unia Polecam (1) Bardzo fajny obiekt, byliśmy zaskoczeni z pokoju który dostaliśmy i w dodatku... Mariola Rewelacyjne miejsce (1) Spędziliśmy w tym hotelu 3 noce i jesteśmy bardzo zadowoleni! Jest to miejsce... Ela i Łukasz Gość hotelowy (1) Korzystam z usług Wilii Akacja co jakiś czas i jestem zadowolony. Miałem... Panek GORĄCO POLECAM! (2) Przede wszystkim jesteśmy naprawde bardzo zadowoleni z pobytu w tym ośrodku.... :) Warta polecenia (1) Restauracja mimo, iż mała jest bardzo przytulna.Jedzenie smaczne,w... stały bywalec SUPER MIEJSCE (1) 28 września 2013r organizowaliśmy w tym obiekcie swoje wesele i było bez... Iza nie za tą cenę (4) "-" -na pokój trzeba było czekać do 14.00, mimo że o 12.00 powinien być... marg polecam (1) 19.10 odbyło się nasze wesele w sali platynowej w "Magnacie". Z czystym... A&M Zadowoleni klienci :) (1) Praktycznie codziennie zamawiamy obiady w tej restauracji! Jest pysznie,... Zadowolona klientka dno! (2) brud,smród i ubóstwo!myte tam było ostatni raz jak Edward Gierek był,jezeli... Daniel WSPANIAŁE WESELE W VILLI ANTONINIE (1) Polecamy wspaniałe miejsce na celebrowanie wyjątkowych chwil: ślubów, chrzcin... Para Młoda opinia (1) Przyjemne miejsce, pokoje czyściutkie i przepyszne syte śniadania wraz z... rodzina Miejsce godne polecenia (1) Dziękujemy za zorganizowanie przyjęcia z okazji Chrztu. Miła, dyskretna... Agnieszka miejsce piękne lecz potrawy nie:( (3) byliśmy kolejny raz ze znajomymi na obiadku i pomimo wyrozumiałości muszę... Madzia Ładne miejsce, ale bez pojęcia o gastronomii (2) Ostatnio byłem w Novello jako gość weselny. Co mogę powiedzieć? Miejsce... Karol polecam (1) fajny ośrodek nad jeziorem domki nowe super jedzenie spoko byle by pogoda... marek