Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Podziękowanie (1) Wspaniała i merytoryczna obsługa dziękuję szczególnie panu piotrowi to... DANUTA Sprzedaż mieszkania z biurem Pepper House (1) Chciałabym serdecznie podziękować Panu Rafałowi Milanowi za pośrednictwo w... Ela sprzedaż mieszkania (1) Gorąco polecam współpracę z Panem Alanem Balla w zakresie sprzedaży... Roman
Polecam Pana Mateusza Pogorzelskiego z Pepper House! (1) Chcieliśmy serdecznie podziękować Panu Mateuszowi Pogorzelskiemu z biura... Izabela Serdecznie polecam- Bogusław Czeczotko Pepper House (1) Serdecznie polecam współpracę z P. Bogusławem Czeczotko. Bardzo dziękujemy za... Joanna PAN ROMAN RAJSKI (1) Pepper House, szybko i sprawnie znalazł najemcę na moją nieruchomość, którą... Mariusz Alan Balla - duże dziękuję (1) W styczniu udało mi się kupić mieszkanie z nieocenioną pomocą Pana Alana.... Anerian Piotr Rudnicki-profesjonalista w każdym calu!!! (1) Myślałam, że sprzedaż mieszkania będzie trudna, ale z takim profesjonalistą... Anna Kupiliśmy wymarzone mieszkanie z PepperHause. (1) Naszym pośrednikiem był p. Bogusław Czeczotko z całym sercem polecam. Myślę,... Mira UPRZEJMI PROFESJONALIŚCI (1) Szanowni Państwo, jestem pod ogromnym wrażeniem uprzejmości i profesjonalizmu... Małgorzata J. Profesjonalna pomoc w sprawie sprzedaży mieszkania (1) Pan Michał z Pepper-House szybko i skutecznie znalazł kupca na nasze... wojtek Dziękuję za pomoc w sprzedaży (1) Jako klientka Pepper House zdecydowałam się na profesjonalną pomoc Pana... Halina Opinia (1) Udało nam się sprzedać mieszkanie w ciągu miesiąca od podpisania umowy z... Zbyszek polecam (1) Rewelacyjna, profesjonalna obsługa szczególnie pana Michała Łuczkowskiego i... alicja Opinia (1) Chciałam bardzo podziękować pani Agnieszce J za jej trud i zaangażowanie w... Małgorzata Kredyt w Pepper House od Pani Agnieszki (1) Pomoc w udzieleniu kredytu hipotecznego przez Panią Agnieszkę J. z biura... Leszek Sprzedaż Mieszkania (1) Udało mi się sprzedać mieszkanie. Bardzo dziękuje za profesjonalną współpracę... Elżbieta B Dziękuję za współpracę i POLECAM !!! (1) Biuro Pepper House zostało mi polecone i faktycznie już pierwszy kontakt z... Ewa M. Udana transakcja z Panem Rafałem Milan :) (1) Kupiłam przepiękne mieszkanie w Gdyni za pomocą p. Rafała Milan z firmy... Justyna Pastwa podziękowanie dla PANA ALANA BALLA (1) Z uwagi na poważne utrudnienia w trakcie sprzedaży mieszkania oraz duże... Michał