Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Piotr Rudnicki-profesjonalista w każdym calu!!! (1) Myślałam, że sprzedaż mieszkania będzie trudna, ale z takim profesjonalistą... Anna Kupiliśmy wymarzone mieszkanie z PepperHause. (1) Naszym pośrednikiem był p. Bogusław Czeczotko z całym sercem polecam. Myślę,... Mira UPRZEJMI PROFESJONALIŚCI (1) Szanowni Państwo, jestem pod ogromnym wrażeniem uprzejmości i profesjonalizmu... Małgorzata J.
Profesjonalna pomoc w sprawie sprzedaży mieszkania (1) Pan Michał z Pepper-House szybko i skutecznie znalazł kupca na nasze... wojtek Dziękuję za pomoc w sprzedaży (1) Jako klientka Pepper House zdecydowałam się na profesjonalną pomoc Pana... Halina Opinia (1) Udało nam się sprzedać mieszkanie w ciągu miesiąca od podpisania umowy z... Zbyszek polecam (1) Rewelacyjna, profesjonalna obsługa szczególnie pana Michała Łuczkowskiego i... alicja Opinia (1) Chciałam bardzo podziękować pani Agnieszce J za jej trud i zaangażowanie w... Małgorzata Kredyt w Pepper House od Pani Agnieszki (1) Pomoc w udzieleniu kredytu hipotecznego przez Panią Agnieszkę J. z biura... Leszek Sprzedaż Mieszkania (1) Udało mi się sprzedać mieszkanie. Bardzo dziękuje za profesjonalną współpracę... Elżbieta B Dziękuję za współpracę i POLECAM !!! (1) Biuro Pepper House zostało mi polecone i faktycznie już pierwszy kontakt z... Ewa M. Udana transakcja z Panem Rafałem Milan :) (1) Kupiłam przepiękne mieszkanie w Gdyni za pomocą p. Rafała Milan z firmy... Justyna Pastwa podziękowanie dla PANA ALANA BALLA (1) Z uwagi na poważne utrudnienia w trakcie sprzedaży mieszkania oraz duże... Michał Sprzedaż mieszkania (1) Bardzo polecam agencję Pepper House. Od wystawienie mieszkania do podpisania... Maciej Zakup mieszkania (1) Polecam Pana Michala Grzeskowiaka jako posrednika nieruchomosci. Ogromna... Magdalena Ciesielska Polecam. (1) Polecam jak najbardziej współpracę z Pepper House. Ofertą mieszkania które... Rafał kupowanie mieszkania (1) kupowanie mieszkania magdalena lewandowska Bardzo polecam (1) Bardzo polecam współpracę z biurem Pepper House. To najlepsze biuro... Beata Ola - opinia (1) fachowa obsługa, pełen profesjonalizm i 100% zaangażowania ze strony... Ola Polecam. (1) Jak najbardziej polecam Pepper House. Pełen profesjonalizm. W szczególności... Rafał