Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Adam Załuski (1) Pełen profesjonalizm, merytoryka na najwyższym poziomie. Najlepszy doradca... Mariusz Wierciński Bardzo dziękujemy Panu Piotrowi Bartosiukowi (1) Razem z firmą Pepper House, po dwóch latach nieudanej współpracy z innymi... Dorota i Jerzy Polecam Panią Agnieszke Jóżwiuk (1) Szczerze POLECAM P. AGNIESZKĘ .....bardzo szybko i konkretnie przedstawiła... zadowolona
Zdecydowanie polecam. (1) Polecam usługi agencji Pepper House w Gdańsku. Pełen profesjonalizm. Szybki i... Adam Podziekowania dla Pani Agnieszki Jóźwiuk (1) Chcielibyśmy bardzo podziękować Pani Agnieszce Jóźwiuk z biura nieruchomości... Beata i Radek Doradca kredytowy warty polecenia (1) Polecam Panią Agnieszkę Jóźwiuk jako osobę bardzo doświadczoną i w 100%... Akk Podziękowanie dla pana Pawła Koronkiewicza. (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Pawła Koronkiewicza za pomoc w sprzedaży... Ewa B.-Z. Pan Przemysław Szymański - profesjonalizm i zaufana atmosfera (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Przemysławem Szymańskim. Pan... Ewa Godni polecenia (1) Profesjonalna obsługa i kompetentna kadra. Moją sprawę prowadził Pan... Wojciech Polecam! (1) Dobra i profesjonalna Firma z wyjątkowo kompetentną kadrą (w szczególności... Janina K. oraz Piotr S. Pełen profesjonalizm (1) Firma godna polecenia. Serdeczne podziękowania dla Pana Bogusława Czeczotko... Szymon Dziękuję za współpracę Pani Agnieszce!:) (1) Serdecznie dziękuję Pani Agnieszce Jóźwiuk za profesjonalne doradztwo... Aniela Pani Agata Kościelniak -bardzo profesjonalna obsługa (1) Oraz szybko i sprawnie pomogła mi w zalezieniu mieszkania. Wśród wielu... WIECKA Wojciech Piątkowski - dziekujemy (1) Naprawde godne polecenia biuro nieruchomości! A w szczególności pan Wojciech... Gosia i Artur Pepper House (1) Mieszkanie, które jakiś czas czekało na rynku dzięki firmie Pepper House... Ewa Pepper House (1) Bardzo dobre biuro oraz bardzo miły i profesionalny doradca ds. nieruchomości... Arkadiusz Laska Podziękowania dla Pana Alana Balla (1) Dziękuję Panu Alanowi za bardzo sprawnie przeprowadzoną transakcję najmu... MAREK Pan Rafał Milan (1) Niezwykle profesjonalna pomoc i doradztwo, Pan Rafał w pełni zaangażował się... PN Polecam współpracę z Panem Alanem Balla (1) Polecam współpracę z Panem Alanem Balla. Do tej pory jestem pod wrażeniem... Katarzyna Szczerze polecam (1) Bardzo dziękuję panom Alanowi Balla i Wojciechowi Piątkowskiemu za poświęcony... Piotr