Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Serdecznie polecam!!! (1) Razem z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi biura Pepper House.... Justyna Gorąco polecam Panią Agatę Kościelak (1) Profesjonalizm i bardzo szybkie działanie. Świetny kontakt zarówno... Gosia Wysoki profesjonalizm (1) Wysoki profesjonalizm obsługi, świetne przedstawienie ofert (wyczerpująco,... Bartosz M. Radtke
Polecamy (1) Polecamy współpracę z biurem Pepper House- bardzo profesjonalna obsługa w... Liana i Marcin Kupno mieszkania (1) Profesjonalizm i pomoc w kazdej kwestii zwiazanej z zakupem mieszkania Julita Ksiazkowska Mieszkanie (1) Bardzo polecam firmę, Pan Michał potrafi bardzo profesjonalnie zająć się... Kinga Pepper House - the best (1) Bardzo dobre Biuro Nieruchomości. Dostosowuje się do potrzeb klienta, mila,... Jacek Polecam Pana Jacka Albrechta - pełen profesjonalizm (1) Usługa wynajmu domu została zrealizowana przez Pana Jacka Albrechta w pełni... Krzysztof kredyt hipoteczny (1) Profesjonalna i miła obsługa. Profesjonalne i rzeczowe prowadzenie sprawy do... Artur Polecam ! (1) Gorąco polecam biuro! Był to pierwszy zakup mieszkania i pierwsza styczność z... Buczka/Konopnickiej Gorąco polecam !!! p. Marcin Pietkiewicz i p. Adam Załuski (1) Skorzystałem z usług tej Agencji Nieruchomości i jestem bardzo zadowolony. Na... Mateusz świetna współpraca! (1) Zawsze byłam sceptycznie nastawiona do tego typu usług. Jednak dzięki... Paulina Zdecydowanie polecam - pełen profesjonalizm (1) Polecam Pana Jacka Albrechta pracującego w firmie Pepper House. Pan Jacek w... Andrzej SZCZERZE POLECAM! (1) Znakomita agencja! Błyskawiczny kontakt i realizacja. Obsługa na najwyższym... Paulina Szczerze polecam. (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracą z Panią Iloną P. (Gdynia).... F & E Polecam gorąco !!! (1) Polecam wszystkim Pana Marcina Pietkiewicz !!! Zaangażowany w pracę, pomocny,... Justyna 100 % Polecam!!!! (1) Fachowość, profesjonalne doradztwo, miła atmosfera, błyskawiczny zakup.... Kasia Bardzo dobra, może najlepsza agencja nieruchomości. (1) Od samego początku bardzo dobry, pozytywny i profesjonalny kontakt. Udało się... Karol Opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Pepper House. Korzystałem z usług trzech... Przemek Polecam (1) Dziękuję bardzo za pracę Panu Alanowi Bella. Nasz zakup mieszkania, z powodu... autor