Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Karol Sawerski (1) Gorąco polecam Pana Karola Sawerskiego - pośrednika finansowego.... Aleksandra Karol Sawerski (1) Przy zakupie nieruchomości (także spoza oferty pepperhouse) polecam... Tomasz Najlepsza agencja nieruchomości w Trójmieście (1) Polecam bardzo Pepper House, w szczególności Pana Rafała, Panią Agatę i Panią... Joanna
W pełni profesjonalna i sympatyczna współpraca (1) Bardzo polecam Pana Marcina Pietkiewicza. Współpracowaliśmy przy poszukiwaniu... Jacek Trędowicz Polecam Pana Alana Balli (1) Jestetem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Alanem. Na każdym etapie z... Irena Polecamy (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Pepper House i z całego serca... Agnieszka i Maciej Polecam panią Agnieszkę Brodek (1) Szybkość, skuteczność i bezproblemowy kontakt :) Aleksandra Doradztwo kredytowe - p. Karol Sawerski (1) Mogę z czystym sumieniem polecić p. Karola Sawerskiego jako doradcę... Kuba Zdecydowanie polecam! (1) Serdecznie polecam współpracę z Pepper House, a konkretnie z Panem Marcinem... Daria Nie wiem ile kosztują usługi brandingu... (1) Ta agencja to totalne dno... 3 razy załatwiali kredyt, do tego pośrednik nie... Wojciech Polecam. (1) Miałem kontakt z p. Michałem Grześkowiakiem. W kilka dni potrafił "spod... Michał Pracel Fantastyczny pan Michał! (1) Trafiłam najlepiej jak mogłam. Praktycznie wszystko pan Michał załatwił za... Arkadia polecam ! (1) Szczerze polecam obsługę Biura pepper house a konkretnie Panią Agnieszkę... Joanna K. Pan Michał Ł. Doradca Finansowy (1) Z wielka przyjemnością polece pana Michała każdemu kto nie wie jak zabrać się... Kacper L. Bardzo profesjonalna obsługa (1) Pani Katarzyna jest profesjonalistką. Sprawy załatwia na bierząco i z bardzo... Paweł Katarzyna Lorek ekspert ds. nieruchomości (1) Serdecznie dziękuję za pomoc przy wynajęciu mieszkania Pani Katarzynie Lorek... Michał Szybka i skuteczna transakcja (1) Z przyjemnością rekomenduję Pana Denisa Kurkowskiego z biura nieruchomości... Radek Podziękowania dla Pana Karola Sawerskiego (1) Pan Karol kierował się przede wszystkim potrzebami klienta i w zakresie... Anna Profesjonalna pomoc kredytowa (1) Pepper House to biuro, które poza samą ofertą nieruchomości sprawnie doradza... Piotr Profesjonalnie i skutecznie (1) Obsługa zarówno p. Piotra jak i p.Agnieszki Brodek na najwyższym poziomie.... Anna