Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Pośrednictwo na najlepszym poziomie (1) Pan Karol Sawerski przeprowadził nas przez cały proces od początku do końca... Mikołaj Polecam na Denisa Kurkowskiego! (1) Bardzo serdecznie polecam współpracę z Pepper House za pośrednictwem pana... Małgorzata Profesjonalizm i skuteczność (1) Po raz drugi korzystałam z usług Agencji Pepper House i miałam przyjemność... Katarzyna
kompleksowa obsługa nawysokim poziomie (1) Jako nabywca mieszkania z rynku wtórnego jestem w pełni zadowolony z obsługi... Adam Polecamy! (1) Bardzo polecamy biuro Pepper House a w szczególności Pana Michała :) Dzięki... Iza Świetna praca Pana Karola Sawerskiego (1) Szukaliśmy naszego pierwszego mieszkania, skorzystaliśmy z usług Pana Karola... Krzysztof & Dominika Świetna, profesjonalna i skuteczna obsługa! (1) Bardzo polecam ofertę i obsługę PepperHouse. Pani Paula Kozaczuk bardzo... Maciej super (1) Polecam jak najbardziej agencję Pepper House, pan Rafał Milan podszedł do... Grzegorz Pozytywnie zadowolony (2) Szybko solidnie Polecam.Bedziecie zadowoleni ta jak ja nic dodac nic ujac... jaras513 Skutecznie !!!! (1) Po kilku miesiącach samodzielnej sprzedaży mieszkania zwróciłam się z pomocą... Anna BARDZO Polecam Pepper House! (1) Pepper House zapewnia ekspresowe i kompleksowe usługi! Pan Przemysław... Natalia Opinia (1) Obsluga jak najbardziej profesjonalna. Brak jakichkolwiek zastrzezen z mojej... Ryszard Sierzant Polecam Pana Karola Sawerskiego (1) Polecam Pana Karola Sawerskiego, który pomógł mi w uzyskaniu zgody na kredyt... Paweł Super, będę polecać dalej (1) Z usług Pepper House jestem bardzo zadowolona. Pośrednik nieruchomości Pan... Lucyna Profesjonalizm (1) Jestem usatysfakcjonowana obsługą firmy Pepper House, a w szczególności... Grażyna Polecam (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi przez firmę Pepper House, transakcja... Dagmara Ścieszko Profesjonalizm (1) Z biurem Pepper House wynająłem mieszkanie. Pan Piotr Bartosiuk dopilnował... Marek udana współpraca (1) Polecam Pana Karola Sawerskiego, który pomógł mi w uzyskaniu zgody na kredyt... Ida Polecam (1) Mogę szczerze polecić pana Karola Sawerskiego z działu finansowego, z którego... Sławek Mieszkanie MDM ostatnia szansa (1) Szukaliśmy biura nieruchomości, które pomoże nam uzyskać kredyt MDM. Z Pepper... Przemek i Wiola