Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Polecam współpracę z Panem Alanem Balla (1) Dzięki Panowi Allanowi Balla sprzedałem sprawnie i szybko 2 mieszkania, więc... Adam Firma godna polecenia (1) Szczerze polecam firmę Pepper House , w szczególności pana Marcina... Beata Profesjonalna i kompleksowa Obsługa Klienta (1) Za pośrednictwem biura Pepper House zakupiłem mieszkanie w Rumi i jestem... Błażej M.
Profesjonalnie. Dziekuje. (1) W tym roku mialam przyjemnosc kupowac mieszkanie. Mila obsluga,z pozytywnym... Cieplowska Zadowlony klient (1) Chciałbym bardzo podziękować i tym sam zarekomendować kontakt i współpracę z... Maciej Sprawnie i profesjonalnie. (1) Firma Pepper House, zostala wybrana przeze mnie do posrednictwa sprzedazy,... Maciej Szubert Polecam doradcę finansowego Pana Wojciecha Piątkowskiego (1) Współpraca przebiegła bez żadnych komplikacji. Jest to osobą życzliwa,... Katarzyna Najlepsza agencja nieruchomości! (1) Polecam współpracę z biurem Pepper House- profesjonalna obsługa na każdej... Andre Zakup mieszkania na Przymorzu blisko morza (1) Mialem przyjemnosc skorzystac z usug Pepperhouse w osobie Pana Piotra... Romuald Wroblewski Doradca Finansowy (1) Polecam usługi doradztwa finansowego prowadzone przez Pana Adama Załuskiego w... Agnieszka Zakup mieszkania (1) Chciałbym podziękować oraz polecić innym skorzystanie z usług biura Pepper... Mariusz Cyrocki Polecam!!! (1) Rewelacyjna współpraca i pełen profesjonalizm usług świadczonych przez... Agata K. Zakup mieszkania (1) Pełen profesjonalizm świadczonych usług przez Pepper House, a przede... Roman Iwona - opinia (1) We wszystkich swoich działanich Pan Michał wykazał się ogromnym... Iwona Kupno Mieszkania (1) Polecam Panią Izabele Szczęśniak od samego początku dobry kontakt... Arek Znakomita współpraca (1) Jeteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Martą Świątek , pełen... Natalia i Michał Pani Marta - pełen profosjonalizm! (1) Dziękujemy Pani Marcie za profesjonalne podejście do klienta. W mniej niż... Grzegorz K. Polecamy (1) Pan Piotr Bartosiuk z Pepperhouse bardzo pomógł nam w znalezieniu... Helena Profesjonalizm i efektywność na najwyższym poziomie! (1) Współpracowałam z Panią Martą Świątek przy sprzedaży mieszkania. Poprowadziła... Magdalena Kordula sprzedaż mieszkania (1) Polecam usługi Pani Marty Świątek -konkretna -przygotowana do lekcji... Violetta i Bohdan Dubanowscy