kurs (1) sprawnie przeprowadzony kurs, wiedza teoretyczna dobrze przekazana, zajecia... Mateusz szkolenie trening funkcjonalny (1) Bardzo dobrze przeprowadzone szkolenie. Dużo wiedzy teoretycznej przekazanej... Asia TRENER NA MEDAL !!! (1) Człowiek w 100 % zaangażowany w to czym się zajmuje. Posiada ogromną wiedzę,... Tomasz
szkolenie Personal Trainer (1) Uczestniczyłam w szkoleniu na trenera osobistego prowadzonym przez Pana... Gosia Ogromna wiedza i pasja! (1) Witam, dwa lata temu miałem przyjemność uczestniczyć w szkoleniu prowadzonym... Michał Olek - opinia (1) Prawdziwy sensei jeśli chodzi o treningi i mega wporządku gość , tyle w... Olek NAJLEPSZY TRENER JAKIEGO MIAŁAM (1) Trenowaliśmy razem przez dwa lata. Pomimo młodego wieku jego wiedza... Katarzyna kamrowska Świetny trener (1) W zeszłym roku robiłem kurs prowadzony przez Bartka, zajęcia naprawdę... Artur MasterProMega Coach! (1) Niedawno ukończyłem kurs Personal Trainer w PFS i szczerze przyznam, że kogoś... Paweł Bach Polecam (1) Trenuję z Bartkiem od roku i naprawdę polecam każdemu kto szkua trenera... Konrad Łukasz - opinia (1) Miałem przyjemność skorzystać z kursu pod okiem Bartka. Bardzo przystępny, w... Łukasz Polecam! (1) Bartek jest przemiłą i otwartą osobą. Jego praca jest jego pasją, co widać na... Magda Pełen Profesjonalizm (1) Doświadczenie, szeroka wiedza oraz umiejętność dzielenia się nią z kursantami... Michał Sitasz trener z dużym doświadczeniem (1) Polecam Bartka jako osobistego trenera jak i szkoleniowca. Ma duże... Gośka Myślińska PROFESJONALISTA !! (1) Miałem przyjemność uczestniczyć w szkoleniu prowadzonym przez Bartosza i z... WOJTEK Trener godny polecenia (1) Z całym przekonaniem mogę polecić Bartka jako osobistego trenera jak i... Krzysztof Ruciński Trener personalny (1) Miałam przyjemność uczestniczyć w kursie trenera personalnego, prowadzonym... Patrycja człowiek na właściwym miejscu (1) jedna rzecz, jaka w dzisiejszych czasach jest bezcenna to to, aby do... Jarosław Waśkiewicz Trener z pasją! (1) Byłam podopieczną Bartka przez 2 lata. Pomimi, że sama jestem po kursach... Marzena Kamrowska Super Szkolenie (1) Byłem u Bartka na szkoleniu z Treningu Personalnego w ubiegłym roku i z... Rafał Wielgosz