Polecam szkolenia firmy Personia :) (2) Miałam przyjemność uczestniczyć w cyklu szkoleń "Bądź szefem, który.."... Zadowolony uczestnik szkoleń Trudno jest się nudzić na szkoleniach z Personia :) (2) Pierwszy raz w swoim doświadczeniu zawodowym nie czułem upływu czasu na... Przemyslaw Majewski Zdecydowanie Polecam (2) Kilkakrotnie wraz z kolezankami i kolegami z pracy uczestniczylam w... Renata
Szkolenie "Bądź Szefem, który jest wybitnym negocjatorem" (2) Miałam przyjemność uczestniczyć w powyższym szkoleniu, prowadzonym przez... Kasia Godne polecenia (1) Bardzo owocna współpraca, zakres poruszonych na szkoleniu kompetencji i... Bartosz Nowak Staż w firmie Personia (1) Przez trzy miesiące byłam stażystką w firmie Personia. Jestem bardzo... Antonina Szkolenie (1) Jestem pracownikiem firmy, która zdecydowała się przeszkolić swój personel.... Asia Szkolenie sprzedażowe (1) Odbyłam ostatnio szkolenie sprzedażowe poprowadzone przez p. Martę. Pomijając... Zachwycona klientka Diagnoza potencjału (1) Dzięki diagnozie potencjału lepiej kieruje moim zespołem. Rzetelna,... Piotr Polecam (1) Brałam udział w diagnozie potencjału prowadzonej przez firmę Personia.... ZAdowolona klientka :) Ocena rekrutacji (1) Niedawno brałam udział w rekrutacji, która była prowadzona przez Personię. W... rekrutowana Szkolenie z zarządzania zespołem, polecam ;) (1) Prowadzę własną firmę i po zwiększeniu kadry pracowników parę miesięcy temu... Jerzy Ocena szkoleń Personii (1) Personia przeprowadziła dla naszej firmy serię szkoleń z zakresu obsługi... Właścicielka firmy usługowej Rekrutacje z Personią (1) Nasza firma od 2012r. współpracuje z Personią w zakresie prowadzenia... Członek Zarządu Szkolenie Personii na temat komunikacji (1) Jako pracownik, uczestniczyłam w szkoleniu nt. komunikacji, przeprowadzonym... Daria Szkolenie (1) Konkretnie, rzeczowo, polecam szkolenie z zarządzania czasem. Hubert Poprawa CV i Listu motywacyjnego (1) Ostatnio skorzystalam z oferty Personii dotyczącej poprawy cv i listu... Martyna Diagnoza potencjału (1) Mogę z całą pewnością polecić firmę Personia, ponieważ korzystając z usługi... Tadeusz Szkolenie (1) Gorąco polecam! Maximum praktyki, świetna atmosfera i otwarci ludzie. Na... karolina w. Perfekcyjne szkolenie:) (1) Serdecznie Polecam! Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia, warsztat... Kasia