Świetne szkolenia! (1) Miałam okazję po raz kolejny brać udział w szkoleniu w Personii i kolejny raz... Kasia Dobre szkolenie, godne polecenia (1) Mam za sobą kilka szkoleń z różnych dziedzin, jednakże w Personi byłem... Wojtek Polecam ! (1) Dzisiaj po raz pierwszy odnalazłam przypadkowo stronę Personii w Internecie i... Katarzyna
super (1) O Personii usłyszałem kiedy zacząłem szukać pracy. Na spotkaniu miła pani... michał przydatne szkolenie, ciekawy program (1) Byłam na szkoleniu z komunikacji z partnerem, rozmowy o uczuciach. Szkolenie... Anna polecam !!! bo dzieki PERSONII chce się doskonalić samą siebie :-) (1) Polecam z pełną odpowiedzialnością! Niedawno świętowałam ROK z RERSONIĄ, bo... wierna klientka Polecam! (1) Od dłuższego czasu chodzę na aerobic do Personi i jestem bardzo zadowolona z... Marta Wiola - opinia (1) Jakiś czas temu spędziłam cudny dzień. Cudny, bo choć pracowity, to niezwykle... Wiola Szkolenia w Personii najlepsze! (2) Zainteresowałem się szkoleniami w Personii, gdyż znajoma poleciła mi Pania... Robert Tomaszewski