Trening asertywności (1) Byłem uczestnikiem tego szkolenia. Wszystko na plus i świetny trener. Polecam E.L. spotkanie integracyjne (1) Miesiąc temu pracodawca wysłał nas na spotkanie integracyjne. Byłam na wielu... Bożena Dużo praktyki (1) Brałem udział w trzech szkoleniach otwartych i polecam. Bardzo dużo praktyki... Miłosz
doradztwo (1) Brałam udział w 3 sesjach z doradztwa zawodowego i jestem zadowolona. Było... Marta R. Dobrze wydane pieniądze (1) Przeszkoliliśmy pięć grup z zakresu obsługi klienta. Szkolenia prowadzone w... Ewelina Telefoniczna obsługa klienta (1) To już trzecie szkolenie w tej firmie ze sprzedaży. Dużo praktyki, ćwiczenia... Adam M. dział CC szkolenie sprzedażowe (1) Świetne szkoleniem, dużo praktyki i intensywne tempo. Szkoda tylko, że moja... Radek Doradztwo personalne (1) Skorzystaliśmy już kilkukrotnie z usług - rekrutacja, szkolenia i zbudowanie... Darek Zarządzanie Zasobami Ludzkimi (1) Bardzo dobre i rzetelne szkolenie, konkretna prowadząca i bardzo dużo... Radek Zarządzanie i kierowanie zespołem (1) Byłam uczestniczką tego szkolenia. Same konkrety, masa ćwiczeń i kompetentna... Karolina Indywidualne szkolenie (1) Jeszcze kilka miesięcy temu nie potrafiłem występować publicznie - trema,... M.Z. Świetne szkolenia (1) Byłem już na czterech szkoleniach, same konkrety, dużo ćwiczeń, energiczna... Radek szkolenie integracyjne (1) W listopadzie brałam udział w szkoleniu integracyjnym, świetne ćwiczenia... Jola Szkolenie z zarządzania (1) Ostatnio nasza firma skorzystała z usług Perspecty. Najważniejsza dla mnie... Adam Akademia Sprzedaży (1) Niedawno brałem udział w tym szkoleniu i wszystko oceniam pozytywnie. Świetny... Wiktor szkolenia otwarte (2) Byłam na kilku szkoleniach otwartych, które bardzo gorąco mogę polecić... Aka Perspecta (1) Polecam każdemu. Byłam na kilku szkoleniach w tym roku i naprawdę warto. W... AK Wysoki pozim usług (1) Już kilkukrotnie korzystałem z usług i oceniam je na bardzo wysokim poziomie.... Bogdan N. Polecam szkolenia (1) Byłam już na 5 różnych szkoleniach i jestem bardzo zadowolona. Konkretnie na... Krystyna Szkolenie "Kierowanie i Zarządzanie Zespołem" 28-29.06.14 (1) Witam. Miałam przyjemność brać udział w tym szkoleniu a jego przebieg... Kursantka