szkolenie wystąpienia publiczne (1) Wzięłam udział w dwóch indywidualnych szkoleniach i jestem bardzo zadowolona.... Ela Techniki Sprzedaży (1) Rewelacyjne szkolenie. Nasz trener p. Katarzyna Kocur całkowicie zaangażowana... Anna Stencel Pisanie Wnioskow EU (1) Kompleksowe i nastawione na odbiorcow szkolenie przeprowadzone przez... Magdalena Lukowska-Sumila
Szkolenia i doradztwo (1) Od dwóch regularnie uczęszczam na szkolenia do Perspecty. Wysoki poziom... Renata szkolenie Akademia Trenera - 08-09.03.2014 (1) Bardzo cieszę się, że udało mi się znaleźć ofertę tego szkolenia i z niej... magda w dostałam pracę (1) Profesjonalny proces kwalifikacyjny. Fakt rekrutacja nie była łatwa, ale... B.K. Polecam (1) naprawdę praktyczne szkolenia, byłem już na 3 i idę na kolejne bo wiem, że... Paweł Zarządzanie i Kierowanie Zespołem - szkolenie otwarte (1) Szkolenie Zarządzanie i Kierowanie Zespołem, w którym wzięłam udział, zostało... Paulina Szkolenie i rekrutacja (1) Witam, jestem kobietą pięćdziesięcioletnią. Kilka mc. temu straciłam pracę,... Vera szkolenie zarządzanie zasobami ludzkimi (1) Fachowe, profesjonalne i rzeczowe przeprowadzenie szkolenia. Ciekawe... Paweł Moja najlepsza rekrutacja (1) Byłem już na wielu rozmowach, ale jeszcze nigdy nie byłem tak dobrze... Andrzej Klawikowski Zarządzanie Zasobami Ludzkimi - Szkolenie Otwarte (1) Szczerze polecam szkolenie z Zarządzania Zasobami Ludzkimi właśnie w... Paulina Zarządzanie i Kierowanie Zespołem - Szkolenie Otwarte (1) Bardzo dobrze przygotowane szkolenie pod względem merytorycznym i... Uczestnik Szkolenie " Zarządzanie czasem" - Polecam !! (1) Firma Perspecta posiada na tyle bogatą ofertę szkoleniową, że Osoby otwarte... Absolwentka Polecam (1) Szkolenie szczerze polecam! Sporo ciekawych materiałów, ćwiczeń, symulacji,... Iza Szkolenie "Zarządzanie zasobami ludzkimi " (1) Szkolenie, w którym uczestniczyłam dało mi bardzo wiele. Tak naprawdę stawiam... Beata szkolenia otwarte (1) oferta dobra, świetnie wykorzystany czas, żadnego bicia piany,odpowiednie... az Polecam (1) Firma bardzo pomocna dla osób szukających pracy, a także chcących się... Anna