Piąty Bieg

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 13

Gorąco polecam jak chcesz zdać za pierwszym razem (1) Polecam Piąty Bieg. Miła atmosfera i przystępna cena. Pan Sławek i świetny... ASIA Najlepsza szkoła (1) Serdecznie polecam tę szkołe jazdy. Wszystkie błędy były poprawiane aż do... Dawid Gorąco polecam!! (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Sławkiem, genialny instruktor, pozwala... Iza
Absolutnie najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku (1) Ogromnie i serdecznie polecam szkołę jazdy Piąty Bieg. Jak dla mnie, nie ma... Alina Andrieu Gorąco polecam pana Mariusza! (1) Pan Mariusz jest świetnym instruktorem, doskonale zna się na tym, co robi, a... Maria polecam (1) Polecam OSK Piąty Bieg. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem. Duża... Dominik Bardzo polecam!!! (1) Wiatam, Polecam szkołę jazdy "Piaty Bieg". Kurs teoretyczny przeprowadzony w... Karolina K. 6 z plusem! (1) Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie, spokojni instruktorzy z niemałą... Adrian Super (1) Właśnie zdałem egzaminy. Świetne przygotowanie i podejście do kursanta. Pan... P Jak uczyć się jeździć to tylko tu (2) Trafiłam tu z polecenia i szczerze polecam każdemu. Kurs przeprowadzony... Martyna Zdany Egzamin:) (1) Wiatam . Polecam szkołę jazdy "Piaty Bieg" . Dzisiaj zdałam egzamin bez... Małgorzata Bardzo polecam!!! (1) Witam wszystkich przyszłych kursantów. Wybór szkoły jazdy wcale nie był... Ewelina Mega profesjonalizm ! (1) Zdecydowanie polecam Piąty Bieg ! Kurs w miłej atmosferze, jazdy bez zbędnego... Łosiu Polecam Piąty Bieg (1) Mikołaj to mistrz kierownicy, potrafi wszystko dokładnie wytłumaczyć za... MarianoItaliano Polecam ;) (2) Instruktorzy się nie spóźniają, potrafią odpowiedzieć jasno na każde pytanie,... Damian Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy ;) (2) Piąty bieg - naprawdę świetna szkoła, miła atmosfera i przystępne ceny!... Marta Rewelacyjne przygotowanie do egzaminu, z potytywnym efektem ;) (4) Jak najbardziej polecam, a nawet zachęcam do skorzystania z tej firmy.... Maciej Agata - opinia (1) Moja historia zdawania egzaminów prawa jazdy była długa i żmudna, wyboista... Agata Polecam:) (1) Jak najbardziej polecam, Pan Sławek najlepszy instruktor.Cierpliwy, miły i ma... Asia. Łukasz - opinia (1) Teoria i Praktyka zdana za pierwszym razem !Teoria wytłumaczona bardzo... Łukasz