Piekarnia

Cukiernie i piekarnie

Gdynia, Legionów 56

Kasia - ocena (1) Piekarnia na Legionów. Kupuję tam rogale z marmoladą, bo lubię. to tyle z... Kasia Jarek - ocena (1) Bardzo dobre wypieki i duży asortyment. Uwielbiam ich paluchy serowe ,choć... Jarek marcin - ocena (1) Kupuję co drugi dzień pyszny chleb oliwski. Ale polecam też chleb cebulowy i... marcin
piotr - ocena (1) Smacznie i swiezo piotr Adam - ocena (1) W piekarni Gotowały robię zakupy od dziecka, czyli już ponad 20 lat. Na... Adam Maja - ocena (1) Bardzo dobre, cieplutkie pieczywo pieczone na recepturach od od lat tych... Maja Anna - ocena (1) Okropnie i nie miłe ekspedientki w szczególności pani z blond włosami mtora... Anna chleb od gotowały (2) Pieczywo naprawdę niezłe, przy założeniu, że świeże. Niestety, bardzo często... nexia niemiła pani dla klientów (1) Z taką złośliwości po raz pierwszy się spotkałam w piekarni na... Kobieta 48 Porażka (1) Piekarnia przy legionów mały ciasny sklepik za dużo towaru typu nabiał itp,... Klient Do ekspedientek (2) Obsługa przy ul. Legionów bardzo dobra, przy ul. Piłsudskiego Panie są zajęte... wieloletni klient Laurka (1) Jestem stałą klientką, pieczywo od p. Gotowały kupuję przy ul. Władysława... Basia Fatalna obsługa na ul.Abrahama 23 (2) Po raz kolejny wchodząc do sklepu natrafiając na pewną Panią nie usłyszałam... Konsument chleb kolodziej (1) obejrzyjcie państwo skład !czego tam nie ma, niedopieczony, zamiast zakwasu... Paweł Co się stało z jakością wypieków. (1) Od jakiegoś czasu chleb (uwielbiałem słoneczko) jest nie do jedzenia, stary i... Marek stały klient Obsługa na hali w Gdyni - na szkolenie (2) Ja rozumiem, że w okresie przedświątecznym i noworocznym obsługa ma... Arek Supecki jakis pan (1) byłem w sobotę w piekarni na Legionów. Panie uwijały się, ale pewien niemiły... stały klient ona - opinia (1) Bardzo dobre pieczywo ona Wypieki zależne od formy piekarza(y) (2) OLIWSKI" FOREMKA" GLINA Z ZAKALCEM!!! Tak samo zwykły OLIWSKI -"DESKA"GLINA... otto obsługa i asortyment (2) Jestem stała klientka tej piekarni na Abrahama i nigdy nie spotkałąm sie z... Pysia 30