Piekarnia

Cukiernie i piekarnie

Gdynia, Legionów 56

Stała klientka (1) Jako stala klientka kupuje pieczywo codziennie u Gotowały jednak widzac pania... klientka Oliwski z foremki (1) Co to jest ? GLINA ? Żytni raz piecze piekarz ,a raz szewc. Szanowny Panie... otto polecamy (1) będąc w Gdyni kupujemy w tej piekarni chleb i zawsze jest na prawdę dobry.... Marcin
świetne babeczki i miła obsługa (1) polecam babeczki z owocami, które są naprawdę wyśmienite,a także pozostałe... ala Wyśmienite i zdrowe pieczywo :) (1) Z ręką na sercu polecam tą Piekarnie. Pieczywo jest robione w sposób... Krzysztof krojenie pieczywa (5) W ostatnim okresie odmówiono mi pokrojenia chleba kupionego w Waszej... tomasz Szefowa - więcej szacunku dla pracowników (2) Jestem stałą klientką piekarni, ale zawsze zwraca moją uwagę szefowa, która,... Agnieszka Deska (1) Kupuje chleb Deska w różnych sklepach w centrum ,co dziennie. Dlaczego niema... Mar Najlepszy chleb w Gdyni (2) jak w tytule, mniodzi! Ryszard Słonecznikowy - warto (1) Jak najbardziej warto kupić i spróbować np. taki słonecznikowy - pycha.... Małgosia Nieprzyjemna obsługa (1) Chciałam zwrócić uwagę na Panią (włosy koloru rudego, nosi okulary), która... Monika Nawet najprostszy zwykły chleb jest tu doskonały (1) Tradycyjna piekarnia z klasą, która w Gdyni istniała zawsze odkąd pamiętam.... Wiad Rewelacja (1) Super pieczywo, tylko niestety są braki, niektóre chleby utrzymują sie na... Mandarynka Aga - opinia (1) jak najbardziej polecam:) Aga