mm - ocena (1) Po pierwsze - ten zapach! Chciałoby się nim nasiąknąć. Przy nim od razu mam... mm Huerfano - ocena (1) .najlepsza w 3mieście!!!!! Czas tam się zatrzymał i można posmakować bardzo... Huerfano Katarzyna - ocena (1) najlepszy chleb w Gdańsku i mniam bułeczki Katarzyna
BG - ocena (1) Prawdziwe pieczywo BG RAFAŁ - ocena (1) od wielu lat najzdrowesze pieczywo bez kombinacji tradycyjne nr.1 na pomorzu RAFAŁ Kinia - ocena (1) rewelacyjny chleb....tym co lubią napuszone bochenki pewnie nie zasmakuje, bo... Kinia Janusz - ocena (1) Wspaniała. Smak dzieciństwa - polecam ;-) Janusz Alina - ocena (1) absolutnie najlepsza piekarnia w polsce. bezdyskusyjnie , świeze, zdrowie,... Alina Andrzej - ocena (1) Smaczne pieczywo Andrzej paula - ocena (1) mega słaba, pieczywo najniższej jakości suche bez smaku, jedyny plus brak... paula Ania - ocena (1) Umówmy się, że nie ma lepszej piekarni w Trójmieście sprzedającej prawdziwe... Ania Violetta - ocena (1) Super pieczywo, bułki i drożdżówki XXXL, obsługa bardzo miła. Violetta Irenqa - ocena (1) jestem pod wrażeniem...Mały może dobrze Irenqa Tina - opinia (2) Niby otwarte do 13:30, a już po 8 puste półki. Bułku, które udało się kupuć... Tina aleksandra - ocena (1) Po prostu najlepsze w mieście! A moje ulubione bułki grahamki i bajgle żytnie... aleksandra Marek - ocena (1) pyszny chleb od wielu lat Marek urszula - ocena (1) od dziecka kupuję w tej piekarni pieczywo... smak,zapach ten sam...po prostu... urszula Pawel - ocena (1) Prawdziwe pieczywo Pawel Irena - ocena (1) Pyszne , zdrowe i najlepsze w Trójmieście !!!! Irena Jarek - ocena (1) Nie ma lepszego chleba w całym Gdańsku! Buły nie są nadmuchane powietrzem a... Jarek