Ola - ocena (1) Oldschool jakich już nie ma, pyszotka i jakość, polecam! Ola Jolanta Wasilewska - ocena (1) Oj,stara,Stara piekarnia ale z duszą i swoim smakiem chleba,bułki Jolanta Wasilewska BeePetrus - ocena (1) Najlepsze bułeczki i chlebek. Smak jak kiedyś. Zapach i doznania przywołują... BeePetrus
mat - ocena (1) dobre, rzemieśliczne, starodawne pieczywo bez ulepszaczy mat ass - ocena (1) Chleb o smaku chleba, taki, jaki pamiętam z lat dziecinnych. Bułeczki także... ass Zbyszek - ocena (1) To już chyba ostatni Mohikanin piekarnictwa , Zapach i smak przypomina czasy... Zbyszek Elzbieta - ocena (1) Doskonale smakuje , nawet bez obłożenia a najważniejsze że jest zdrowe .... Elzbieta Marzena - ocena (1) najlepsza piekarnia, takich już nie ma:( Marzena Bożena - ocena (1) Od dawna jem tylko pieczywo z piekarni Pana Ryszarda Majchrowskiego.... Bożena Janina - ocena (1) polecam gorąco,bardzo dobre pieczywo Janina silen - ocena (1) Chleb naturalny wypiekany w piecu. silen Rafał k - ocena (1) Nr 1 . Najlepsze pieczywo w Trójmieście. Rafał k fog - ocena (1) Dlaczego takie takie piekarnie w 3city wymarły :[ fog Marek - ocena (1) Smak dzieciństwa i normalne nie puchate pieczywo.Piekarz daje swoje serce do... Marek Sebastian - ocena (1) Dla mnie są najlepsze małe bułeczki.Ich zakup w Wędliniarni u... Sebastian Kamil - ocena (1) Jedna z najlepszych piekarni, pyszne tradycyjne pieczywo. Bułeczki pierwsza... Kamil Qjub_Son - ocena (1) Wypieki niesamowite, chleb żytni wybitny, a chałka z twarogiem to istne... Qjub_Son Ewa - ocena (1) Smak dzieciństwa, bez konserwantów, zapach nie do podrobienia Ewa J - ocena (1) Tak jak mam 54 lata i jestem Mieszkańcem Gdańska od Urodzenia To zawsze i... J Olka - ocena (1) Najlepsze pieczywo od lat Olka