Ewa - ocena (1) Smak dzieciństwa, bez konserwantów, zapach nie do podrobienia Ewa J - ocena (1) Tak jak mam 54 lata i jestem Mieszkańcem Gdańska od Urodzenia To zawsze i... J Olka - ocena (1) Najlepsze pieczywo od lat Olka
Marek - ocena (1) Prawdziwe pieczywo, poprostu smaczne, bez zarzutu. Marek Mar - ocena (1) Prawdziwy pyszny chleb, ja za czasów dzieciństwa Mar swd - ocena (1) Super Pieczywo ale kto późno 8-9:00 przyjdzie to nie ma dużego wyboru. Ale... swd Ppp - ocena (1) Najlepsze pieczywo ️ Ppp ja_recki - ocena (1) Pieczywo od Ryszarda to istna petarda!!!Gorąco polecam... ja_recki MH - ocena (1) Najlepsze trójmiejskie pieczywo. MH Grzegorz - ocena (1) Rozkosz dla duszy uczta dla ciała Pieczywo od Rysia tak na mnie... Grzegorz Ola - ocena (1) Bezkonkurencyjne Ola Andrzej - ocena (1) Gorąco polecam, niezwykle miejsce. Andrzej M - ocena (1) Bardzo dobre bułeczki i drożdżówka serem. Bardzo fajna starsza pani... M Klientka - ocena (1) Najpyszniejsze bułki! Polecam! Klientka MWS - ocena (1) Przemiła obsługa, smak pieczywa niepowtarzalny. MWS GR - ocena (1) Tylko I wyłącznie GR Michał - ocena (1) Wyśmienity chleb Michał Monika - ocena (1) Najlepsza piekarnia. Od serca Monika Karolina - ocena (1) Jedyne i niepowtarzalne pieczywo, do tego klimat piekarni, polecam Karolina Tomek C. - ocena (1) Niezmiennie pyszne pieczywo od lat.Warto nawet zrobić małą wycieczkę po chleb... Tomek C.