Pizza groupon (2) Pizza tragedia, tak małej jeszcze nigdy nie jadłem , nie doprawiona, mała,... Greg MASAKRA!! (1) Brak toalety to juz wogóle ŻENADA Kari rozczarowana (1) do pizzerii trafiłam z grouponu. Ciężko było trafić na wolny stolik, jednak... patolka
ameli - opinia (1) Pizza z szynką parmeńską i rukolą rewelacja! Ten smak pamiętam i wrócę. ameli hamburgery -TAK, pizza - NIE (1) lokal w dobrym miejscu, ale brak toalety. hamburgery pycha! - naprawdę... balas Grupon - kupon (1) bardzo mi przykro że musze to napisać. Tylko ku przestrodze. kupiłem kupon na... Celmer Nie rozumiem tych złych opinii (1) Witam Bylismy z grupona w 4 osoby pizza smakowaly nam wszystkim a duzy plus... DZJ Pozytywne zaskoczenie (1) Naprawdę polecam lokal, mały, kameralny, a pizza najlepsza jaką ostatnio... Dominik Masakra!!!! (1) Pizza zamówiona za 19zł., z dowozem 200 m. dalej kosztowała 24 zł. Po... IZABELA masakra (1) Byliśmy z dziewczyna na pizzy z gruponu totalna porażka.W ogłoszeniu pisało... piotr słabo (1) na prawdę słaba knajpka. zbyt mała. na kelnera nie ma co czekać, bo bar jest... aga Przykre rozczarowanie (1) Udaliśmy się do PIEPRZA z kuponem GROUPONA na dwie pizze. Na początku... Margaret Kompletna porażka. (1) Po otrzymaniu świetnej ulotki i zerknięciu na lokal z zewnątrz zapowiadało... Kozik bardziej fast food niż restauracja (1) wielkość porcji i ich smak nie powalają na kolana, stosunek jakości do ceny... Krzysiek złośliwości (1) Do Pana M (poprzedni post z krytyką)..... Niemożliwą sytuacją jest długie... Michał Niespecjalnie (1) Pierwsze bardzo dobre wrażenie zrobiła na mnie ulotka, którą dostałem na... M domowe frytki czyli smiech na sali (2) zacheceni oferta menu w ktoreym widnialy domowe frytki postanowiliśmy zjesc... GOSIA polecam (1) Małą restauracyjkę oceniam bardzo pozytywnie ze względu na pyszną pizze,... agaeb Dwie wizyty w PIEPRZ-u (1) Zachęceni inteligentną i dowcipną formą ulotki (6+) odwiedziliśmy Pieprza.... KiJ z MIńska Mazowieckiego aloha (1) Bardzo smacznie-ale od paru dni chyba kucharz się zmienił?Gdzie te sznycle... aloha