Sylwester - opinia (1) Fajna obsługa ,a jedzenie jest pyszne.Warto tam jadać ! Sylwester Rafal - opinia (1) Smacznie i domowo warto zboczyć z monciaka Rafal M - opinia (1) Zamówiłam spaghetti z krewetkami, było pyszne, ale niestety jak dla mnie... M
Super (1) Skorzystałem dziś przypadkowo. Na pewno nie raz tutaj zawitał. Super jedzenie... Frank niedobre hamburgery (1) Obecnie można zjesc naprawdę dobre hamburgery. Niestety ten tutaj jak z lat... MM Smakowicie w dobrej cenie i dobrym smaku (1) Fenomenalnie :) - zjadłem zupkę rosół - dobrze doprawiona duuuża porcja. Do... Kamil dobre, uczciwe jedzenie (1) Skorzystaliśmy z groupona "uczta rybna" i muszę przyznać że dania były... deka Jedzenie jakościowo bardzo słabe... (1) Przy okazji spaceru po Sopocie weszliśmy do baru Pieprz i niestety czytając... Spacerowicz Dobry styl Dobre jedzenie w tym miejscu (1) Istna rewelacja przemiły kucharz zasługuje na nobla poezja.Dania wydawane... Zeus Godne polecenia (1) Byłem w tej restauracji po raz pierwszy i jestem bardzo miło zaskoczony.... Andy Smacznie i miło (1) Byliśmy ze znajomymi w ten weekend i jesteśmy bardzo zadowoleni. Obsługa... Aga Burger i Jack Daniel's (1) Prawdopodobnie najsmaczniejsze burgery w Sopocie. 100% wołowina, świeże... Dawid NA PEWNO TAM WRUCIMY (2) Przyszliśmy prosto z ulicy. Odwiedzanie restauracji to moja pasja i praca.... Piotr Bardzo polecam (1) Jestem stałą klientką tej restauracji. Jem tam od trzech lat i nigdy nie... Anka Nie polecam, wręcz radzę unikać wizyty w tym lokalu... (1) W dniu 07.02.2015 roku zakupiłem kupon z Grouponu oraz dokonałem pomyślnej... Gość restauracji Steki- zdecydowanie nie polecam! (1) Podana potrawa była niezgodna z opisem na kuponie groupon, dostaliśmy ubożą... Anna Okropne jedzenie (1) W sobotni poranek zamówiłam śniadanie złożone z kawy i croissantów z... marja Ok (1) Restauracja poprawna, dużo zyskuje przemiłą obsługą, trochę traci na... Foka Fatalne jedzenie, fatalny wystrój, fatalny pomysł (1) Refleksja po dzisiejszej kolacji: lokal wychłodzony, sprawiał wrażenie... Bartek Pyszne hamburgery (1) Bardzo miła obsługa i przepyszne hamburgery. Nie mam nic przeciwko... Dżozef