Hamburgery na dowóz - OKROPNE! (1) Zamówiliśmy dwa hamburgery na dowóz - obydwa przyjechały całkiem zimne,... Głodna BRUD (1) Restauracja sprawia wrażenie niedokończonej, pani ciagle zasłania... ja Słabo (2) Mały lokal, brak zapachów które świadczą o dobrej kuchni. Obsługa w stylu na... Arek
Tylko tak dalej ! (1) Byłem po raz kolejny i jak zwykle jedzenie przepyszne , obsługa na poziomie... Mariusz Polecam, ale... (1) Zamówiłem dwie bułki: kurakburgera z piersią z kurczaka oraz JackDanielsa... WOBONK Jedzenie mega ;) (1) Polecam wszystkim. Jedzenie dostarczone w czasie. Wszystko smaczne, cieple i... Agnieszka To żenada a nie restauracja (7) Lokal jest bardzo mały. Nie polecam stołować się tam w więcej niż 2 osoby.... Synia Olka Fe - opinia (1) Byliśmy już dwa razy i za każdym razem jedzenie było strzałem w 10.... Olka Fe Totalna Porażka! (4) Wystrój lokalu całkiem w porządku, pomijając ze jest tam zimno i nie ma... Oskar B. Super ! (1) Po raz kolejny zawitałem w Pieprzu i miłe zaskoczenie, jest juz toaleta i... Mariusz POLECAM 200 % (1) LEMONIADA BEZBŁEDNA OBIAD PYCHA I TAK KLIMACIARSKO LENKA pierwszy i ostatni raz (4) Nie polecam tej restauracji... zamówiliśmy z zona rybę która była niesmaczna... Krzyś ewa - opinia (1) Zaskakująca pomyslowość młodego kucharza. Mięsa wypieszczone, dodatki proste... ewa Rewelacyjna restauracyjka!!! (1) Treść opinii: Rewelacyjna restauracyjka!!! Zupełnie nie rozumiem wypowiedzi o... Jacek dobra robota - gratulacje. (1) Pieprz to domowa wręcz , niezobowiązująca atmosfera, przyjemny wystrój,... wojtek Serdecznie polecam!!!!!! Wspanaile i smaczne jedzenie!! (1) Bylem tam wczoraj z dzieciakami i znajomymi. Jedzenie.... nas urzeklo!!!... Marko krzysiek0403 - opinia (1) Restałracyjka mała, ale posiada swój klimat. Jedzenie smaczne i świeże a... krzysiek0403 nigdy więcej (1) stanowczo nie polecam .wybrałam się z chłopakiem na pizze , dostaliśmy nie tą... magda nie polecam (1) ten lokal to porażka... jedzenie niesmaczne , zimno, brak toalety , brudne... sylwia Niestety (1) Co tu duzo pisac. Obsluga w miare, lokal maly ale czysty. Niestety po... Efekt_xenny_extra