Pierogarnia

Pierogarnie

Gdańsk, Subisława 30

Ania - ocena (1) Pierogi pyszne ciasto jak domowe , przyjazna atmosfera. Wyjątkowe pierogi... Ania Tomson - ocena (1) Najlepsze pierogi jakie jadłem, bardzo miła Pani obsługująca, ceny rownież... Tomson Piotr Wydrzycki - ocena (1) Najlepsze pierogi w Trójmieście zdecydowanie lepsze niż mandu Piotr Wydrzycki
Luisa - ocena (1) Najlepsze pierogi w Trójmieście Luisa MZ - ocena (1) Od wielu lat trzymają poziom. Wyrabiane zawsze danego dnia. MZ Grzegorz - ocena (1) pyszne pierogi, duże porcje, zupa tez bardzo smaczna! Grzegorz Adam - ocena (1) Na prawdę bardzo dobre pierogi i w przystępnej cenie. Polecam. Adam Julia - ocena (1) Bardzo dobra pierogarnia pierogi ruskie przepyszne, świeże i dobrze... Julia Maciej - ocena (1) Pyszne pierogi, duże porcje i bardzo miła obsługa! Fajnie, że przyrządzają... Maciej Sabrina Najdrowska - ocena (1) Pyszne pierogi wyrabiane z produktów lokalnych, czuć ich świeżość Pani która... Sabrina Najdrowska Student AWF - ocena (1) Bardzo miła obsługa i najlepsze pierogi jakie jadłem w Gdańsku. Pozdrawiam... Student AWF M - ocena (1) Bardzo dobre. Cienkie ciasto, dużo dobrego farszu. M Wiktoria - ocena (1) Świetnie jedzenie i super obsługa Wiktoria Kuba - ocena (1) Smaczne, domowe i starannie przygotowane posiłki, bardzo miła obsługa,... Kuba Katarzyna - ocena (1) Pierogi jadam w tym miejscu od kilku lat i jakbym miała szukać domowego smaku... Katarzyna Gruby5151@gmail.com - ocena (1) Pyszne pyzy. Smaczne nadzienie Gruby5151@gmail.com Sandra Maja - ocena (1) Mieszkam w Niemczech więc w Gdańsku chętnie jem pierogi, bo ich w Niemczech... Sandra Maja Danuta Konieczny - ocena (1) Dla mnie najepsza pierogarnia w Trójmieście. Przepyszne pierogi, zupy i... Danuta Konieczny Joanna - ocena (1) Rodzina przywiozła na obiad niespodziankę, przepyszne pierogi ruskie.... Joanna Artur - ocena (1) Dzisiaj byłem w raju pierogowym poleconym przez znajomych. Zamówiłem owocowe,... Artur