Pierogarnia

Pierogarnie

Gdańsk, Subisława 30

Anna Malinowska - ocena (1) Domowe, pyszne pierogi lepione codziennie na oczach gości. Uwielbiam ich... Anna Malinowska J.A. - ocena (1) Dzień dobry! Przed chwilą zjadłem przywiezione przez p. Stanisława, kuriera z... J.A. AgaM - ocena (1) Pyszne, domowe pierogi. Mięciutkie, cieniutkie ciasto po brzegi wypełnione... AgaM
Karolina - ocena (1) Pyszne jedzenie i obsługa na wysokim poziomie Karolina Joanna - ocena (1) Duży wybór pierogów i są bardzo smaczne. Polecam. Joanna Artur - ocena (1) Jestem tam systematycznie zazwyczaj po pracy. Uwielbiam pierogi na słodko i... Artur Asia - ocena (1) Pierogi przepyszne, obsługa profesjonalna, cena przystępna. Od trzech lat też... Asia Sandra Konieczny - ocena (1) Pierogarnia, którą zawsze odwiedzamy będąc u Gdańsku. Bardzo dobre i... Sandra Konieczny Danuta Konieczny - ocena (1) Moja ulubiona pierogarnia w Gdańsku. Wspaniałe pierogi i zupy, szybka i... Danuta Konieczny Szymon - ocena (1) Kosmiczne dobre pierogi !!! Szymon Aga - ocena (1) Bardzo smaczne pierogi, szczególnie mięsne w towarzystwie prawdziwego... Aga słupsk - ocena (1) super jest zawsze jest ok słupsk PC - ocena (1) Bardzo pyszne i smacznego pierogi :) PC Mariusz - ocena (1) Ta pierogarnia to absolutny numer jeden! Uwielbiam ich pierogi i barszcz... Mariusz Kama6 - ocena (1) Jeśli chcesz żeby pierogi smakowały jak u babci to koniecznie tutaj!!! Kama6 Aleksander - ocena (1) Uwielbiam. Pierogi na słono, barszcz, pierogi na słodko. Są absolutnie... Aleksander Kinga - ocena (1) Najlepsze pierogi w całym Trójmieście Kinga Karolina - ocena (1) Najlepsze i tyle Karolina leon - ocena (1) super pierogi !!!!!!!!!!!!!! leon Ewa - ocena (1) Bardzo lubię te pierogi, są zawsze świeże, dobrze doprawione i mocno... Ewa