Pierogarnia Stary Młyn

Pierogarnie

Gdańsk, Świętego Ducha 64

Reniferek - ocena (1) Koszmar. Pajda chleba ze smalcem - stary chleb z niejadalnym czymś, co ma być... Reniferek Olena - ocena (1) Tradycyjna polska kuchnia z pysznymi pierogami. Przyjemna obsługa. Stefa... Olena annarichert79@gmail.com - ocena (1) Bardzo pyszne jedzenie. Dziękuję za obsługę kelnerkę Stefa. annarichert79@gmail.com
Stanislaw - ocena (1) Czekamy już 1g.15 min. Nie mam co robić piszę opinię. -no nareszcie jest.... Stanislaw Wiesław - ocena (1) Długi czas oczekiwania Wiesław Damian - ocena (1) Na początku miła obsługa. Zamówiliśmy dania, czas oczekiwania był długi Ok w... Damian Magdalena - ocena (1) Wybraliśmy się z mężem pierwszy raz. Jesteśmy bardzo rozczarowani. Obsługa... Magdalena Sonia Bugiera - ocena (1) Pierogi w smaku nie powalają Kiedyś były dużo lepsze. Teraz grube ciasto,... Sonia Bugiera Agata - ocena (2) Zjedliśmy dzisiaj walentynkową kolację i specjały, które były przygotowane... Agata Anonimowy - ocena (2) Tragedia ....placki gumowe, niedopieczone,a pierogi jeszcze gorsze.... Brak... Anonimowy Izabela S - ocena (1) Jesteśmy z mężem pierwszy raz w Gdańsku , dzisiaj chcieliśmy zjeść coś... Izabela S Maria - ocena (1) Dzisiaj w pierogarni Stary Młyn jadłam pyszne piecuchy izbowe z sosem... Maria Maria - ocena (1) Dzisiaj w pierogarni Stary Młyn jadłam pyszne piecuchy izbowe z sosem... Maria Arek - ocena (1) Obsługa 10/10 Pani Wiktoria Za jest fenomenalna Nigdy nie spotkałem tak... Arek Paulina - opinia (1) Pyszne pierogi i szare kluski. Paulina Jerzy - opinia (2) Odwiedziliśmy to miejsce w piątek 3.03.23. po raz pierwszy i mam nadzieję że... Jerzy Krzysztof - opinia (1) Suche i niesmaczne pierogi, obsługa przeciętna. Krzysztof Magdalena - opinia (1) Bardzo rzadko wystawiam opinie a zwłaszcza negatywne, ale może faktycznie... Magdalena Matysiak Ewa - opinia (2) Miejsce świetnie położone,obsługa miła jedzonko smaczne , skorzystaliśmy w 31... Matysiak Ewa eukalipka - opinia (1) Obsługa na niskim poziomie, kelnerka nie poinformowała nas o możliwości... eukalipka