Marcin - ocena (1) nic specjalnego. Marcin Kernkrystian47@gmail.com - ocena (1) bardzo przepyszne pirrogi bardzo dużo farszu.bardzo miła obsługa Kernkrystian47@gmail.com Turysta - ocena (1) Zawsze jak jestem w Gdańsku to właśnie to miejsce odwiedzam .Pyszne jedzenie... Turysta
Karolina S - ocena (1) Pyszne pierogi polecam Karolina S marzena - ocena (1) rewelacja ilość smaków powala . marzena Ola - ocena (1) kiepsko - barszcz z proszku, pierogi z mikroskopową ilością farszu, obsługa... Ola Stach - opinia (1) Nie wiem czym się zachwycać. Lepsze jadłem w wielu innych miejscach. Ceny nie... Stach Ola, Magda i Ela - opinia (1) Piękny wystrój, miła obsługa. Pierogi jak u babci. Pyszne piecuchy.... Ola, Magda i Ela hurraurra - opinia (1) Najlepsze pierogi z mięsem w mieście hurraurra Lysa pala - opinia (1) Jedzenie bardzo dobre zawsze chodzimy do - u dzika. Żona bierze pierogi... Lysa pala Danuta - opinia (1) Niestety,smażony filet z dorsza podano zamiast pieczonej polędwicy z dorsza.... Danuta Adam - opinia (1) Jedzenie słabe, ceny dla turystów, Adam Michał - opinia (1) Polecam każdemu. Wyśmienita dziczyzna, w każdej postaci. Michał Środek sezonu - stare pierogi (1) Smaczna zupa grzybowa w chlebie (tylko chleb stary- a właściwie bułka ,a zupy... Ola Bardzo polecam (1) Obsługa bardzo miła, pierogi bardzo dobre dziczyzna bardzo dobrze... Klient CO klient to opinia (1) Jak mozna pisac takie bzdury? Bywamy często z mężem w tym miejscu i zawsze... Kasia 428 40 minut oczekiwania (1) Zamówiliśmy pierogi. Po 30 minutach czekania zapytałam kelnerkę, kiedy... Kasia i Maciek Byłam i polecam! (1) A ja byłam tam na początku grudnia i powiem wam ze było całkiem miło.karte... Ann Nic specjalnego (1) W okresie wakacyjnym nigdy miejsc z męzem nie moglismy dostac wybralismy sie... Basia PORAZKA (1) zaprosilem 5 znajomych z zagranicy do pierogarni na polskie jedzenie.... Maciej