NIE POLECAM (1) Odwiedziłem pierogarnie w dniu 3 maja dokładnie o godzinie 17.00 Zamowilismy... Jan BARDZO POLECAM! (1) Obsługa bardzo miła,pierogi i dania,które zamówilismy ze znajomymi... Misiek Polecam Pierogarnie!!!! (1) Chciałem pochwalić przepyszną sarninę, którą jadłem w tej Restauracji! Bardzo... Bartek
To miejsce nie powinno nazywać się pierogarnią... (1) Wybraliśmy to miejsce, gdyż chcieliśmy spróbować dobrych pierogów. Wyszliśmy... pl NIE POLECAM (1) Na wejściu kelnerka nie wiedziała gdzie ma wolne stoliki. chwile... Lesław Zdecydowanie Polecam (1) Bardzo miła, kulturalna obsługa. Na potrawy może trzeba troszkę poczekać, ale... Leszek zbyt długi czas oczekiwania (1) Oczekiwałam na pierogi 45 minut. Wybaczyłabym długi (zbyt długi czas... gość Polecam! (1) Byłem z żoną w pierogarni z okazji akcji 'Gdańsk za pół ceny'. Co prawda... Mateusz Polecam! (1) Bardzo fajne miejsce w centrum miasta. Pyszne jedzonko, przemiła obsługa. Joanna Nic specjalnego (1) Dluuuugo sie czeka na jedzenie, a jeszcze dluzej na rachunek. Jedzenie bylo... RI bardzo miło (1) byliśmy na obiedzie z dziećmi i było bardzo miło. Miejsce na tarasie bardzo... zadowolony NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE (1) Sobotni wieczór, wewnątrz nie było miejsc więc zajęliśmy stolik na podwórku.... kijanka kesidi20 - opinia (1) sympatycznie :) kesidi20 pysznie,miło,pare rzeczy do zmiany.... (1) jedzonko jest pyszne , to trzeba przyznac. czasem niestety zbyt dlugo trzeba... klient007 Smacznie z małym ale.. (1) zamowiłam pierogi szpinakowe, bardzo dobre ale dosc drogie i jednak małe... Monika