Pierwsza opinia napisana przez klienta

Temat dostępny też na forum: To Tu Zjesz
INTERNAUCI. Zamówiłem w tej pizzerii bo dobre mają opinie, ale jestem pewien, że sami je sobie piszą. To co dostałem jest totalną kpiną. Nie dałem rady zjeść. Mięso na pewno na patelnie wskoczyło samo , PRZYPRAWY ZAGŁUSZYŁY ZAPACH CZASU. Pies się zastsnawiał i wąchał przez chwilę. Nie jestem internautą, ale nie dałem rady i postanowiłem podzielić sie ta informacją.
Ludzie bądzcie ostrożni. Bo to jakaś fatalna pomyłka. Jestem stałym klientem f pizzeriach zamawiam prawie wszędzie w Sopocie. W TO TU PIERWSZY I OSTATNI RAZ.
BRUDNE RĘCE DOSTAWCY ŚWIADCZĄ NIE TYLKO O NIM ALE I O WŁASCICIELU jEŚLI POZWALA NA TAKIĄ NIEKOMPETENCJĘ PRACOWNIKA KTÓRY JEZDZI DO KLIENTÓW, TO CO SIE DZIEJE NA ZAPLECZU!!!!!!!!!!
sukcesów życzę. Z przyjemnoscią będę patrzył jak się będziecie zamykać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: Pierwsza opinia napisana przez klienta

No cóż moge powiedzieć na temat tej opini.Jestem właścicielem jak i dostawca posiłków i nie przypominam sobie abym miał kiedy kolwiek brudne ręce. Jedno jest pewne ze pogratulować konkurencji trzeba za tak wyszukane sposóby jak ta opinia:) niestety kuchnia jest otwarta i widać wszystkie przygotowywane w niej posiłki. Resztę pozostawiam w rękach pozostałych zadowolonych klijetow.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

To Tu Zjesz to najlepsza pizzeria w Sopocie takze dziwi mnie ta opinia.
Jestem stalym klientem (zamawiam codziennie do pracy) wiec nie pisze bzdur. Pozdrawiam Willa Karat :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

hehe kolego z konkurencji... patrz lepiej na swój interes i na posiłki w niej sprzedawane ;) i się pisze "w pizzeriach" a nie "f pizzeriach" .... no ale czego oczekiwać od człowieka który pisze "dla czego" albo "borzena"
pozdrowienia i oby interes tobie padł jak nie potrafisz uczciwie walczyć o klienta ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cos mi sie wydaje ze opinia jest na pewno KONKURENCJI :)
jestem stala klientka pizzeri to tu zjesz ! zamawiam jedzienie praktycznie codziennie . Jedzenie mega ! Porcje mega ! Ceny mega ! Nie mozna sie do nieczego przyczepic ... Zreszta jak widac po innych opiniach.

Pozdrawiam i POLECAM V.K :)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Drogi Panie F. z PIZZERI "..a...", nie mam bladego pojecia czemu Pan tak postepujesz, ale musi Pan spojrzec dla czego Panu odchodza klienci....moze to za ten dziwny taryfikator swiateczny(w swieta dostawa jest drozsza) a moze to za platne sztućce, a moze to dla tego ze zaczol Pan sobie placic dostawcom za ladowanie telefonu(ABSURD). Ale niech Pan sobie zyje w tym swoim swiecie, i niech Pan przestanie zatruwac zycie innym osobom. Z pozdrowieniami WOJTEK :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

kwr - ocena (3 odpowiedzi)

Zachęcony wybitnymi ocenami namówiłem znajomych na wyprawę do Cacko. Pierwszy zgrzyt to absolutny...

Grzegorz - ocena (3 odpowiedzi)

Nie polecam , pizza surowa , zimna , złej jakości ser , i ta cena za 50 zł oczekiwałem dobrej...