Pierwsza opinia napisana przez klienta
INTERNAUCI. Zamówiłem w tej pizzerii bo dobre mają opinie, ale jestem pewien, że sami je sobie piszą. To co dostałem jest totalną kpiną. Nie dałem rady zjeść. Mięso na pewno na patelnie wskoczyło samo , PRZYPRAWY ZAGŁUSZYŁY ZAPACH CZASU. Pies się zastsnawiał i wąchał przez chwilę. Nie jestem internautą, ale nie dałem rady i postanowiłem podzielić sie ta informacją.
Ludzie bądzcie ostrożni. Bo to jakaś fatalna pomyłka. Jestem stałym klientem f pizzeriach zamawiam prawie wszędzie w Sopocie. W TO TU PIERWSZY I OSTATNI RAZ.
BRUDNE RĘCE DOSTAWCY ŚWIADCZĄ NIE TYLKO O NIM ALE I O WŁASCICIELU jEŚLI POZWALA NA TAKIĄ NIEKOMPETENCJĘ PRACOWNIKA KTÓRY JEZDZI DO KLIENTÓW, TO CO SIE DZIEJE NA ZAPLECZU!!!!!!!!!!
sukcesów życzę. Z przyjemnoscią będę patrzył jak się będziecie zamykać.
Ludzie bądzcie ostrożni. Bo to jakaś fatalna pomyłka. Jestem stałym klientem f pizzeriach zamawiam prawie wszędzie w Sopocie. W TO TU PIERWSZY I OSTATNI RAZ.
BRUDNE RĘCE DOSTAWCY ŚWIADCZĄ NIE TYLKO O NIM ALE I O WŁASCICIELU jEŚLI POZWALA NA TAKIĄ NIEKOMPETENCJĘ PRACOWNIKA KTÓRY JEZDZI DO KLIENTÓW, TO CO SIE DZIEJE NA ZAPLECZU!!!!!!!!!!
sukcesów życzę. Z przyjemnoscią będę patrzył jak się będziecie zamykać.