PON - ocena (1) Syf od roku tam jest. Na turystów nastawieni co juz nie wróci drugi raz PON Witek - ocena (1) Nigdy w życiu nie powiedział bym że w tak małej pizzeri zjem prawdziwą pyszną... Witek Stanisław - ocena (1) Przepyszna pizza Polska , grubość ciasta do wyboru, ja wybrałem cienkie ,... Stanisław
Amelia - ocena (1) Makaron w Pizzerii Krokodyl to po prostu rewelacja! Sosy pełne smaku, porcje... Amelia Kasia290581@gmail.com - ocena (1) Pyszne jedzenie. Przystępne ceny. Do tego super klimat. I kąvik fla pociech.... Kasia290581@gmail.com Renata - ocena (1) Jedzenie pyszne ,ładnie podane ,cała obsługa miła i uśmiechnięta. Plusem jest... Renata Kacper - ocena (1) Byłem w Pizzerii Krokodyl i muszę powiedzieć, że wszystko było naprawdę... Kacper Julia - ocena (1) Pizzeria godna polecenia :) Przemiłe kelnerki serwują naprawdę pyszne jedzenie! Julia Anna - ocena (1) Pyszne jedzenie. Przemiła obsługa. Zawsze wracam tu z przyjemnością Anna Andrzej - ocena (1) Pyszne jedzenie Andrzej Kajanna55 - ocena (1) Długi czas oczekiwania. Miła obsługa. Pizza na 4,5/6 Kajanna55 Tomasz.w - ocena (1) Super smacznie!! Serio! Pizza rewelacja, makarony pycha :). Obsluga bardzo... Tomasz.w Joanna - ocena (1) Wszystko pyszne: pizza, pannini, sałatka. Polecamy Joanna DonBerry - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie , ceny spoko, porcje również okazałe, nie wiem jak na... DonBerry ACH - ocena (1) Dostawa opóźniona i niekompletna. Brakujące zamówienie miało byc dostarczone... ACH Kamila - ocena (1) Byliśmy bardzo dużą grupą, obsłużeni dość szybko, miła obsługa, szef z... Kamila Tomi - ocena (1) Warto, bardzo dobrej jakości składniki, super osoby Tomi Paweł - ocena (1) Pizza zimna soków zapominają dopisać zawsze od nich zamawiałem ale już nie... Paweł Ewgenia - ocena (1) Poprostu super jedzenia Ewgenia Dorota - ocena (1) Najlepsza pizza w mieście! Bardzo dobre ciasto, pyszny włoski sos pomidorowy... Dorota