Adam - ocena (1) Super jedzenie i super atmosfera Adam Marek - ocena (1) Jeśli ktoś chce spróbować pizzy troszkę innej smakowo, to polecam Barcelona i... Marek Kasia - ocena (1) Polecam z całego serca!!! Kasia
Piotr - ocena (1) Pizza dobra czas realizacji gorszy. Nie zamykają się w 15 minutac. Czekałem... Piotr Mateusz - ocena (1) Powiedziałem że jestem głodny i zamiast godziny zapowiadanej czekalem 25... Mateusz Piotr - ocena (1) Pizza tak cienka ,że chyba nawet nie ma ciasta tylko ranty wysokie.Dwa lata... Piotr Kastjusz - ocena (1) Świetna pizza , polecam Kastjusz Justyna - ocena (1) Bardzo dobra i smaczna pizza. Polecam Justyna Marcin - ocena (1) Najlepsza Pizza jaką jadłem! Marcin Bartosz - ocena (1) Pizza idealnie wypieczona, aromatyczna i pełna smaku. Prawdziwa uczta dla... Bartosz Sylwia - ocena (1) Zdecydowanie jedna z najlepszych pizzerii, w jakich byliśmy! Pizza... Sylwia Martin.s - ocena (1) Przepyszna pizza neapolitańska z pieca opalanego drewnem a nie jak większość... Martin.s drtygrys - ocena (1) Foccacia smaczna i uczciwa, dwie spore połówki - porządnie przekąsić mogą... drtygrys Marcin - ocena (1) Pizza smakuje jak we Włoszech. Ciasto fenomenalne, dobre składniki i proste... Marcin Mieszkaniec - ocena (1) Najlepsza pizza w trojmiescie, bardzo miła i pomocna obsługa, świeże włoskie... Mieszkaniec Rene - ocena (1) Pizza mokra z 2 kawałkami sera, który się nie roztopił. Ciasto nie dopieczone... Rene Kaska - ocena (1) Mega dobra pizza Burrata cotto . Uwielbiam Kaska Michał - ocena (1) Byłem głodny wpadłem na szybko i uwierzcie że to jest najlepsza pizza w... Michał Maciek - ocena (1) Bardzo dobra pizza, ciasto idealne, obsługa natychmiastowa, składniki na... Maciek Marcin - ocena (1) Świetna pizza z dobrymi jakościowo składnikami, obsługa miła i profesjonalna... Marcin