Mariusz - ocena (1) Bardzo smacznie i rodzinnie. Polecam Mariusz Cbi - ocena (1) Najlepsza pizzeria w 3miescie Cbi Kasia W - ocena (1) Jedyna taka pizza w 3miescie. Warta przejechania na drugi koniec Gdanska!... Kasia W
Ryszard Plata - ocena (1) oryginalny smak, można pogadać o włoskiej piłce, miła obsługa Ryszard Plata smakosz pizzy jakościowej - ocena (1) Najlepsza pizza w Trójmieście. Idealne ciasto, duży brzeg, pyszny środek. smakosz pizzy jakościowej Ewa - ocena (1) Fantastyczna pizza, rewelacyjna obsługa. Innej nie jadamy od dawna. Tylko... Ewa Daniel - ocena (1) Wasz zespół podniósł wysoko poprzeczkę. Bardzo smaczne pizze, oryginalne... Daniel Dorcia - ocena (1) Najlepsza pizza na super puszystym cieście jak ktoś lubi jest do wyboru grube... Dorcia Paulina - ocena (1) Dawno nie jadłam tak dobrej pizzy Paulina Nike - ocena (1) Niestety, Pani kierowca poległa... I te epitety - bo myślała, że się... Nike Olek - ocena (1) Pyszna gorąca pizza bardzo polecam! Olek Ala g. - ocena (1) Najlepsze jest ciasto które mnie tam przyciąga regularnie Ala g. Tomasz - ocena (1) Smacznie i naprawdę dobre dodatki, dużo włoskich smaków a pizza szybko... Tomasz Arcio1974 - ocena (1) Pizza robiona z pasją Arcio1974 Kuba - ocena (1) Najlepsza Nduja w 3city! Kuba Misiek1 - ocena (1) Bardzo dobra pizza oraz dodatkowe produkty Misiek1 Ewa - ocena (1) Przepyszna pizza, bardzo dobre oliwki, mozzarella, wysoka jakość składników. Ewa Onn - ocena (1) Nie polecam, ciasto jak pergamin niesmaczne i cienkie. Bardzo na minus poszła... Onn Ryszard - ocena (1) Tak dobrej pizzy dawno nie jadłem, przemiła obsługa. Ryszard Tomcat - ocena (1) Polecam przy spacerku, z pistacjami the best Tomcat