marcin - ocena (1) Polecam z pełnym przekonaniem, idealne ciasto , super zbalansowane... marcin Marta - ocena (1) Najlepsza pizza, cudowna atmosfera. Obsługa na najwyższym poziomie. Marta janusz - ocena (1) Super pizze!!! Polecam janusz
Karolina - ocena (1) Jak zwykle, zamówienie opóźnione, kontakt z restauracją niemożliwy, infolinia... Karolina Wojciech Kopeć - ocena (1) Bardzo smaczna i pyszna pizza polecam wszystkim gorąco Wojciech Kopeć Radek - ocena (1) Jak na razie moja ulubiona pizzeria w Trójmieście, gdzie jest sporo dobrych... Radek łukasz - ocena (1) Co za miejsce, 5 gwiazdek za smak, pizza najlepsza w miejsce, za naprawdę... łukasz Ewa - ocena (1) Polecam wszystko super Ewa Kari - ocena (1) Odwiedziłam z polecenia i faktycznie pizzę mają przepyszną Kari Maja - ocena (1) Moim zdaniem jest słabiej, sama Piza w miarę smaczna ale to nie to. Makaron... Maja Paula - ocena (1) Świetna pizza dobre napary.Bardzo fajne miejsce. Paula Ewelina - ocena (1) Chodzimy do Husaka często. Za kazdym razem pizza smakuje lepiej!!! Ja zawsze... Ewelina Dziewczyna z kokardką - ocena (1) Bardzo miłe miejsce, pyszna pizza, super obsługa! Chętnie wrócimy ️ Dziewczyna z kokardką Sandra - ocena (1) Bardzo smaczne jedzonko . Dawno nie jadłam tak smacznej pizzy . Serdecznie... Sandra Artur Tomczak - ocena (1) Najlepsza w Trójmieście Artur Tomczak Anna - ocena (1) Fajne miejsce. Najlepsza kelnerka pani Julia :) Anna Maria - ocena (1) Obiadki mega dobre ,zupy dnia smaczne Maria Pat - ocena (1) Złożyłem zamówienie online. Po poprawnym przetworzeniu płatności (środki... Pat Rafael - ocena (1) W moje gusta wpasowana :) Rafael Pola_pvv - ocena (1) Bardzo dobra pizza Pola_pvv