Agnieszka - ocena (1) W restauracji zamówiłam placki ziemniaczane z sosem kurkowym na śmietanie... Agnieszka Hanna - ocena (1) Pyszna pizza z super składnikami najwyższej jakości. Truflowa pizza wymiata.... Hanna Max t - ocena (1) Super pizza, pyszna Max t
Liza - ocena (1) Pyszne jedzenie od lat Liza Kaśka - ocena (1) Polecam z czystym sercem!! Kaśka Andrzej - ocena (1) Nie jestem mieszkańcem Gdańska, choć bywam tu regularnie. I za każdym razem... Andrzej Andrzej - ocena (1) Nie jestem mieszkańcem Gdańska ,choć z żoną bywamy tu regularnie. I za każdym... Andrzej Marcin - ocena (1) Nie mam uwag ani rad, wszystko bardzo smaczne szczególnie ciasto i sos... Marcin Raziepi - ocena (1) Polecam na przyszłość Raziepi Paula - ocena (1) Bardzo miła i sympatyczna obsługa i jedzenie tez pyszne Paula Szymon - ocena (1) Do tej pory zamawialem z dostawą i była pyszną, ale tym razem zamówiłem i... Szymon Olek - ocena (1) Bardzo dobra pizza, adekwatna cena do jakości Olek Nazariu - ocena (1) Polecam serdecznie, pizza przepyszna a atmosfera była przyjemna. Nazariu Ewa - ocena (1) Smacznie - pinseria z krewetkami - zaskakujące ale subtelne połączenie... Ewa Włodzimierz - ocena (1) Fajna restauracja, świetne tiramisu i kawa . Obrazy nie zachęcają do... Włodzimierz Peru - ocena (1) Pyszne polecam. Peru Jan - ocena (1) Czysto, pysznie i dobrze doprawione ! Jan Marlena Maj - ocena (1) W końcu doczekaliśmy się pizzerii z prawdziwego zdarzenia.Bardzo dobra pizza... Marlena Maj PON - ocena (1) Syf od roku tam jest. Na turystów nastawieni co juz nie wróci drugi raz PON Witek - ocena (1) Nigdy w życiu nie powiedział bym że w tak małej pizzeri zjem prawdziwą pyszną... Witek