Artur K. - ocena (1) Całe rzesze moich znajomych, koleżków, git-funfli, ziomeczków i przyjaciół... Artur K. Żaneta - ocena (1) Super restauracja, polecam :) Żaneta Ryszard - ocena (1) Przyjechaliśmy z babcią z Pruszcza Gdańskiego. Moja babcia ma celiakię,... Ryszard
Klaudia - ocena (1) Najlepsza restauracja bezglutenowa w trójmieście, wszystko jest bezglutenowe... Klaudia Łukasz - ocena (1) Nie wiedziałem wcześniej, że istnieje taka restauracja bezglutenowa. Trafiłem... Łukasz Andreas - ocena (1) Amazing place for glutenfree people. Great job! Andreas Jan Tom - ocena (1) Cudowna , bezpieczna i prawdziwie włoska restauracja! Uwielbiam tam chodzić z... Jan Tom Joanna - ocena (1) Grazie mille! ️ Wizyta u Państwa to czysta przyjemność. Jedzenie jest wręcz... Joanna Krystian - ocena (1) Przepyszna pizza robiona z zamiłowania przez prawdziwego Włocha. Krystian Piotr - ocena (1) Bez dwóch zdań, jakość i klimat Piotr Łukasz - ocena (1) Wyjątkowe podejście do klienta, wszystko pyszne. Polecam !!! Łukasz Joanna - ocena (1) Byłam tam dzisiaj po dłuższej przerwie. Jedzenie zawsze było bardzo smaczne.... Joanna Justyna - ocena (1) Bardzo dobra pizza i przemiła obsługa. Napewno wrócimy . Polecam!!! Justyna Rozczarowany - ocena (1) Pizza dobra i składniki też ale. Byłem 22.02.26 przed 16 były tylko pizzę nie... Rozczarowany KB - ocena (1) klasyka od 30 lat KB K - ocena (1) Fajna atmosfera, idealna na rodzinne wypady K ja - ocena (1) bardzo dobra pizza i makarony ja K - ocena (1) Najlepsza pizza w Gdańsku K Darek Rampalski - ocena (1) niesamowita atmosfera Italii Darek Rampalski Jarosław - ocena (1) Pizza mega zwłaszcza ciasto. Wyśmienita nawet zimna. Jarosław