Glodny - ocena (1) Klasa!!!! Najlepsza w okolicy Glodny ZanNaro - ocena (1) Jeśli szukacie miejsca z pyszną pizzą, świeżymi składnikami i miłą obsługą... ZanNaro Tomasz - ocena (1) Bardzo dobra Pizzeria, jedna z najlepszych w Gdańsku. Poznałem wiele dzielnic... Tomasz
MB - ocena (1) Pizza jest pyszna. MB Aleksandra - ocena (1) Najlepsze pizza w Gdańsku. Sklepik z orginalnymi produktami z Włoch. Bardzo... Aleksandra zgdanska - ocena (1) Nie wiem,czy to kwestia ilości zamówień ,ale wielokrotnie biorąc pizze i... zgdanska Tentyp - ocena (1) Było spoko. Nic do zarzucenia Tentyp Kaśka - ocena (1) Świetne składniki, dobrze wyrobione ciasto. Nawet jak na dowóz pizka... Kaśka Tymon - ocena (1) Pyszna pizza, polecam każdemu Tymon Pinka - ocena (1) Pyszna pizza idealne ciasto składniki najlepszej jakości pychotka. Sos... Pinka Mart.Z - ocena (1) Byłem tam dwa razy i za każdym razem mnie nie zachwyciło te miejsce Mart.Z Agnieszka - ocena (1) Bardzo klimatyczny lokal, smaczne jedzenie, przemiła p.Ola z obslugi . Agnieszka 18thbirthday - ocena (1) Jedzenie smaczne i niespotykane lemoniady, ktore warto spróbować. Ocena 3 za... 18thbirthday Krystsina - ocena (1) Czekaliśmy na pizzę 2 godziny! Na pół godziny przed zamknięciem próbowaliśmy... Krystsina Krysia - ocena (1) Pani z obsługi podała jedną kartę pomimo tego, że przy stoliku siedziały dwie... Krysia Agata - ocena (1) Polecamy serdecznie Agata Michal - ocena (1) Dobra pizza mocne 5 Michal Ola - ocena (1) Super pizza na fermentowanym ciescie. Fajny lokal blisko placu zabaw. Ola Slaw - ocena (1) Super pizza polecam Slaw Miły pan - ocena (1) Dobra pizza i dobra granita Miły pan