Zuza - ocena (1) Z przyjemnością polecam ristorante Sempre! Wszystko było na najwyższym... Zuza Basia - ocena (1) Fantastyczna Restauracja i Obsługa! Polecam! Basia Agnes - ocena (1) pizza parmenska sztos rewelacja ️️ Agnes
Mirek - ocena (1) Najlepsza pizza w Gdańsku! Mirek Dominik - ocena (1) Bardzo dobra pizza Dominik Tomek - ocena (1) Pizza rewelacyjna ! Tomek Iza - ocena (1) Pyszne włoskie jedzenie. Każdy znajdzie dla siebie coś co lubi. W tle włoskie... Iza Ewa - ocena (1) Zamówiłam pizzę z truflami.Strzał w dziesiątkę.Po prostu pyszna! Polecam Ewa Iza - ocena (1) Dla mnie najlepsza, zwłaszcza z sosem bianco. Iza Bafi - ocena (1) Cudowna obsługa, jedzenie i wypasiona pizza! Bafi Krzys125 - ocena (1) Jedzenie przepyszne, ale właśnie godzine temu wyszliśmy ze znajomymi z... Krzys125 Tomasz - ocena (1) Pyszne jedzonko, fajna atmosfera Tomasz Iwona - ocena (1) Bardzo pyszna pizza. Ciasto niesamowite! Pokecam Iwona Mlek0 - ocena (1) Idealna pizza, atmosfera. Jeśli chcemy zjesc coś oprócz pizzy polecam... Mlek0 Bxo - ocena (1) Od ponad 20 lat niezmiennie dobra pizza Bxo Kasia - ocena (1) Najlepsza pizza! Kasia Rajmund Shays-Dzidziuśkiewicz - ocena (1) Pizza serwowana w restauracji IL Faro to jest dla mnie redefinicja tego czym... Rajmund Shays-Dzidziuśkiewicz Sylwia - ocena (1) Bardzo często zamawiam na garnizonie, nigdy sie nie zawiodłam. Bardzo dobra... Sylwia Tysia - ocena (1) Pani blondynka za kasą,krótkie włosy ciągle obrażona.Wywracanie oczami też... Tysia Gdynianin - ocena (1) Odradzam wszystkim zamawianie. Jedna wielka farsa. Jedzenie zamówione i... Gdynianin