jd - ocena (1) bardzo, bardzo dobra pizza. polecam jd Anna - ocena (1) Zdecydowanie najlepsza pizza w Trójmieście :) Kozia broda :) Anna janusz - ocena (1) smacznie, pachnaco janusz
Piotr.p - ocena (1) Na wynos tragedia, bardzo niesmaczne Piotr.p Rd - ocena (1) Pizza smaczna, ale sa w Gdansku lepsze. Obsługa różna...zależy na kogo się... Rd Jacek Placek - ocena (1) Od lat uwielbiam ich rzymską pizzę w dużym wyborze codziennie Jacek Placek Piotr - ocena (1) Przepyszna i mega fajny własciciel!! Piotr Tomasz - ocena (1) Najlepsza włoska pizza w Gdańsku, niezmienne od lat Tomasz Stała klientka - ocena (1) Najlepsza pizza w trójmieście Stała klientka Magda - ocena (1) Absolutnie fantastyczna! Swieże, najlepszej jakości produkty włoskie. Super... Magda M - ocena (1) Nigdy się nie zawiodłem na pizzy z Szamotu, to mój ulubiony lokal na bardzo... M Klient - ocena (1) To co się tu dzieje to jakaś masakra długi czas oczekiwania, ponad pół... Klient Patrik - ocena (1) Szybka dostawa, pyszne jedzenie. Patrik Marek W - ocena (1) Zamówiona pizza spóźniona o 40 minut, a gdy w końcu dociera, jest całkowicie... Marek W Justek - ocena (1) Niezmiennie moja ulubiona pizzeria. Blue pera u nich nigdy mi się nie znudzi. Justek kropka - ocena (1) mega smacznie .... kropka kwr - ocena (3) Zachęcony wybitnymi ocenami namówiłem znajomych na wyprawę do Cacko. Pierwszy... kwr Radosław - ocena (1) Bardzo dobra pizza ,Salami wymiata ,polecam. Radosław Olga W - ocena (1) Wspaniała pizza, lepsz aniżeli we Włoszech. Obsługa miła, z indywidualnym... Olga W Michał - ocena (1) Bardzo przyjemna i miła atmosfera jak we Włoszech a pizzka pyszna w stylu... Michał