Artur - ocena (1) Lepszej pizzy w Gdańsku nie jadłem polecam Artur wujo - ocena (1) Pyszna pizza super obsługa. wujo Sl - ocena (1) Wspomnien czar. Powrót do wspomnień z poczatku lat 2000 Sl
. - ocena (1) Mega pizza! Super obsługa! polecam! . Jas - ocena (1) Pizza smaczna, pieczona w piecu opalanym drzewem. Skladniki swieze, wloskie.... Jas Kasia - ocena (1) Korzystam od samego początku i nigdy się nie zawiodłam. Najlepsza pizza w... Kasia Adam - ocena (1) Z truflami przepyszna ciasto chrupiące Adam marcin - ocena (1) Polecam z pełnym przekonaniem, idealne ciasto , super zbalansowane... marcin Tomasz - ocena (1) Najlepsza prawdziwa włoska pizza w Trójmieście. Idealne, długo fermentowane... Tomasz Marta - ocena (1) Najlepsza pizza, cudowna atmosfera. Obsługa na najwyższym poziomie. Marta janusz - ocena (1) Super pizze!!! Polecam janusz Karolina - ocena (1) Jak zwykle, zamówienie opóźnione, kontakt z restauracją niemożliwy, infolinia... Karolina Wojciech Kopeć - ocena (1) Bardzo smaczna i pyszna pizza polecam wszystkim gorąco Wojciech Kopeć tomasz - ocena (1) smaczna pizza, super obsługa tomasz Mirosław - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie,za rozsądną cenę,polecam,! Mirosław Radek - ocena (1) Jak na razie moja ulubiona pizzeria w Trójmieście, gdzie jest sporo dobrych... Radek łukasz - ocena (1) Co za miejsce, 5 gwiazdek za smak, pizza najlepsza w miejsce, za naprawdę... łukasz Ewa - ocena (1) Polecam wszystko super Ewa Kari - ocena (1) Odwiedziłam z polecenia i faktycznie pizzę mają przepyszną Kari Maja - ocena (1) Moim zdaniem jest słabiej, sama Piza w miarę smaczna ale to nie to. Makaron... Maja