Pablo - ocena (1) Bardzo polecam . Pyszna pizza ładny lokal miła obsługa Pablo Grażka - ocena (1) Zawsze jak wpadamy podczas wakacji do Gdańska, to pizzernia Sempre jest... Grażka Malgorzata - ocena (1) Pizza przepyszna !!! Robiona od serca !!️ Polecam !Warto Malgorzata
Marcin K. - ocena (1) Produkty pierwszej klasy i świetny smak widać, że tu stawia się na jakość. Marcin K. Marzena - ocena (1) Prawdziwy kawałek Włoch na miejscu, autentyczne składniki, doskonałe ciasto i... Marzena Mikolaj - ocena (1) Pyszna pizza, świeże dodatki. Już znalazłem swoje miejsce w tej okolicy.... Mikolaj Mieszkanka Żabianki - ocena (1) Fajny klimacik restauracji. Jedzonko bardzo pyszne. Gorąco polecam. Mieszkanka Żabianki Gio - ocena (1) Pyszna pizza , dobrej jakości składniki . Mam wrażenie że pracują tam... Gio Aleksej - ocena (1) Pizza pyszna - ale obsługa to już mistrzostwo Aleksej Antonio - ocena (1) fantastyczne: pizza, napoje, drinki, obsługa, wystrój! Antonio Michalina Atamańczuk - ocena (1) Najlepiej smakowała mi pizza Salame w Trójmieście Michalina Atamańczuk Alicja Palicka - ocena (1) Najlepsza pizza którą jadłam w Trójmieście najlepsza pizza salsiccia Alicja Palicka Aleksandra - ocena (1) W końcu pizza w trojmiescie na poziomie ! Włoskie składniki wysokiej jakości... Aleksandra Tomek - ocena (1) Faro to miejsce, do którego chce się wracać. Świetna kuchnia (z drobnym... Tomek Daria - ocena (1) Najlepsza pizza w mieście Daria Urszula G. - ocena (1) Świetna pizza, bardzo miłe, kameralne miejsce. Jedyna rzecz, która mnie... Urszula G. b.p - ocena (1) Przepyszna pizza b.p karolina - ocena (1) Przepyszna pizza karolina Lea - ocena (1) Polecam bardzo ️️ Lea Ares - ocena (1) Pizza genialna, makarony przepyszne i fajne sałatki, bardzo lubimy to miejsce... Ares