kwr - ocena (1) Najlepsza pizza w Polsce. kwr slup - ocena (1) Bardzo pyszna pizza Cieszę sie że dodali pizzę kwadratową na grubym cieście slup Janek - ocena (1) Świetna pizza prawdziwa włoska z włoskich skladników Janek
Andy - ocena (1) Najlepsza pizza mexicana jaką jadłem. Andy Leszek - ocena (1) Moją ulubioną quattro formaggi - 4 sery i krem pomidorowy . Popite włoskim... Leszek Darek - ocena (1) Jesteśmy z żoną stałymi bywalcami od kilku lat. Po rozbudowie lokalu jest... Darek das - ocena (1) Najlepsza w mieście! das Nicram - ocena (1) Rewelacja jak zawsze! Serio, pizza smaczna, produkty świeże, obsługa... Nicram Jeremiasz i fryderyk - ocena (1) Najlepsze jedzenie w moim życiu a żyje 10 lat na jedzenie czekaliśmy 15 minut... Jeremiasz i fryderyk Krzysztof - ocena (1) Mega dobra pizza. Dawno nie jadłem tak dobrej pizzy w Gdańsku, a trochę już... Krzysztof Katerina - ocena (1) Świetna pizza z ekspresową dostawą. Katerina Irena - ocena (1) To zdecydowanie najlepsza pizza w całym Trójmieście! Od kiedy ją... Irena Marcin - ocena (1) Bardzo pyszna pizza oraz szybka dostawa. Zamówiłem, oddzwonili i potwierdzili... Marcin Natalia - ocena (1) Pizze zamówione na spotkanie w pracy dotarły punktualnie, cieplutkie i bardzo... Natalia Sylwia - ocena (2) Pizze były pyszne porcje bardzo duże , sympatyczna obsługa. Polecam i na... Sylwia Ewa - ocena (2) Smacznie - pinseria z krewetkami - zaskakujące ale subtelne połączenie... Ewa Eqa - ocena (2) Fajny wystrój (Tuse malował), bardzo! miła obsługa, jedzenie rewelacja, ceny... Eqa Agata i dzieciaki - ocena (1) Mega klimatycznie. Pyszne jedzenie. Obsluga premium Agata i dzieciaki Max - ocena (1) Best pizza Gdansk. Recommend Max Artur K. - ocena (1) Całe rzesze moich znajomych, koleżków, git-funfli, ziomeczków i przyjaciół... Artur K.