Macias - ocena (1) Pysznie, świeżo, włosko Macias PZ - ocena (1) Bardzo smaczna i oryginalne włoskie składniki. PZ x2 - ocena (1) Zdecydowanie pogorszyli loty od jakiegoś czasu x2
Madzik - ocena (1) Polecanko, pizza super. W centrum Gdańska, a jednak boczna uliczka bez tłumów. Madzik Najedzony - ocena (1) Świetnej jakości składniki, doskonałe ciasto. Niepozorna knajpka z pyszną... Najedzony Dawid - ocena (1) Przepyszna pizza a jadłem naprawdę w najlepszych lokalach i wiem co mowie... Dawid Aaaaaaaa - ocena (1) Niestety nie ma nic z klimatu trattorii włoskiej. Jedzenie dobre, niestety... Aaaaaaaa Daniel Gruźlewski - ocena (1) Bardzo smaczna pizza robiona ze świeżych składników. Uczciwa cena! Bardzo... Daniel Gruźlewski Elżbieta - ocena (1) Pyszna pizza, wszystko świeże, szybka dostawa, bardzo miła obsługa. Elżbieta Ela - ocena (1) Przepyszny obiad, szybko dostarczony. Przemiła obsługa przez telefon. Polecam. Ela M.K. - ocena (1) Długie oczekiwanie. Danie przesolone. Mogło by być cieplejsze. Pizza - ciasto... M.K. Adam - ocena (1) Naprawdę super pizza Adam Kaśka - ocena (1) Pyszna pizza , świeże składniki . Serdecznie polecam Kaśka mactus - ocena (1) Jak dla mnie kultowe miejsce do którego chętnie wracam a chodzę tam pewnie od... mactus Natalia - ocena (1) Cudowne miejsce, najlepsza pizza jaką jadłam ever Wspaniała obsługa! Natalia mario - ocena (1) najlepsza pizza w Sopocie świetne składniki bardzo pysznie mario Piotr - ocena (1) Super wspaniała włoska pizza Piotr Qwerty - ocena (1) Najlepsza pizza z pieca opalanego drewnem ️ Qwerty Kubuś - ocena (1) Cudowna Pizza!!! Kubuś Ania - ocena (1) Świetna atmosfera, przepyszne jedzenie (pizza z mortadelą mistrzostwo świata,... Ania