Ryszard Plata - ocena (1) kapitalna od lat, ponadto można z Właścicielem pogadać o ac milan Ryszard Plata Marcin - ocena (1) Chrupiące ciasto i świeże składniki Marcin Jan - ocena (1) Bardzo pyszne i smaczne jedzenie Jan
Ja102 - ocena (1) Najlepsza pizza w tym regionie, najlepszej jakości składniki i super piec... Ja102 Krzysiek - ocena (1) Miła obsługa i bardzo smaczne pizze! Krzysiek Anna - ocena (1) Lepszej pizzy nigdzie nie jadłam. Polecam serdecznie. Anna Święty Antoni - ocena (1) Dzwonie i odbieram po 30 min. Bardzo smaczne. Święty Antoni jaca_placa - ocena (1) Genialna pizza rzymska w kawałkach w sporym wyborze. Codziennie świeżutka,... jaca_placa elmo - ocena (1) przytulny, miły lokal. Pizzeria prowadzona przez Pana z Sycylii. Dania bardzo... elmo Krzysztof - ocena (1) Mieszkam w innej dzielnicy. Byłem kilkukrotnie i nigdy się nie zawiodłem. Krzysztof Mieszkaniec - ocena (1) Nie musi być jak włoska pizza. Gdynianka ma swój idealny smak. Mieszkaniec Oliwia - ocena (1) Ostatni raz w Maxie byłam rok temu, jedzenie pyszne. Byłam wczoraj i wielkie... Oliwia Mati - ocena (1) Po zmianie właściciela zupy nie przypominają zup w smaku.. Praktycznie woda... Mati Aga - ocena (1) Zawsze super, polecam Aga Anka - ocena (1) Kazdy z nas ma swoją ulubioną Pizze! Ale tu polecam wszystkie! Anka Krysia - ocena (1) Pyszne! Jak zawsze, polecam! Krysia Michał - ocena (1) Fenomen!Najlepsze ciasto, jakościowe dodatki i ten klimat wakacyjny... Nie do... Michał ML - ocena (1) Najlepsza picka w Gdańsku ML ML - ocena (1) Bardzo dobra pizza ML Beata - ocena (1) Przepyszna pizza super składniki. Miła obsługa i atmosfera Beata