Aga - ocena (1) Zawsze super, polecam Aga Anka - ocena (1) Kazdy z nas ma swoją ulubioną Pizze! Ale tu polecam wszystkie! Anka Krysia - ocena (1) Pyszne! Jak zawsze, polecam! Krysia
Michał - ocena (1) Fenomen!Najlepsze ciasto, jakościowe dodatki i ten klimat wakacyjny... Nie do... Michał ML - ocena (1) Najlepsza picka w Gdańsku ML ML - ocena (1) Bardzo dobra pizza ML Beata - ocena (1) Przepyszna pizza super składniki. Miła obsługa i atmosfera Beata Bea - ocena (1) Kiedyś była tu naprawdę dobra pizza, od około pół roku jakość składników dużo... Bea Michał B. - ocena (1) 10/10 dla Viva La Pizza! Byłem na miejscu i muszę powiedzieć pizza z pieca... Michał B. Lili - ocena (1) Najlepsza, największą, najtańsza, ciasto nie do podrobienia, swego czasu... Lili Lili - ocena (1) Jadałam wiele lat temu, fantastyczny klimat, przepysznie, miło, mam nadzieję... Lili Lili - ocena (1) Najlepsza, robiona z sercem, smaczna, szybka, różnorodne sezonowe smaki,... Lili Robson - ocena (1) Najlepsza pizza jaka jadłem w Gdańsku Robson Marcin Szwarc - ocena (1) W mojej ocenie miejsce zdecydowanie warte odwiedzenia. Pyszna Pizza z pieca... Marcin Szwarc Gosiek - ocena (1) Przepyszne pizze. Różnorodność smaków Gosiek Ania - ocena (1) Świetna i pizza i super deser Ania Justyna - ocena (1) Dziś mielismy okazję spędzić milo czas w restauracji sempre, mce nas... Justyna Wiewiór - ocena (1) Bogom dziękuję, że skierowali me kroki do tego przybytku. Bogini Fornaks i... Wiewiór Dorota - ocena (1) quatro fromaggi to najlepsza pizza w miescie Dorota Kasia - ocena (1) Dobre miejsce w dzielnicy. Smacznie. Kasia