Sebastian Kurt - ocena (1) Najlepsza pizza w całym Gdańsku, wraz z najmilszą obsługą. Sebastian Kurt siostra miłosiedzia - ocena (1) Dla mnie najlepsza pizza w 3city! Po prostu pysznie. siostra miłosiedzia Magi - ocena (1) Nie polecam smak taki sobie a temperatura podanej piccy chlodna to i smak... Magi
Leszek - ocena (1) Bardzo dobre. Super jakość. Trzeba wrócić. Pozdrawiam Leszek. Leszek Zadowolony i wierny klient od 5 lat - ocena (1) Zawsze na czas i zawsze pysznie! Zadowolony i wierny klient od 5 Martyna - ocena (1) Przepyszna pizza, polecam! Fajne klimatyczne miejsce, takie w stylu włoskiej... Martyna Krystyna Strzała - ocena (1) Po prostu super Krystyna Strzała maks - ocena (1) bardzo miła obsługa i jedzenie dobre maks Alicja - ocena (1) Trafiłam przypadkiem a zostanę na dłużej. Przepyszne jedzenie , świeże... Alicja Krystyna - ocena (1) Byliśmy bardzo rozczarowani. Czas oczekiwania na napoje i dania wyniósł około... Krystyna Niezadowolony klient - ocena (1) Nie polecam! Przyjęli zamówienie i płatność z góry (już pominę, że nagle... Niezadowolony klient Alicja - ocena (1) Pizza mega dobra, trafiłam do restauracji w czasie Festiwalu Cannolo i były... Alicja Ola zblewska - ocena (1) Bardzo super miła obsługa smaczne jedzenie polecam super klimat Ola zblewska Oliwia - ocena (1) Bardzo miła obsługa i smaczna pizza Oliwia milena - ocena (1) bardzo mila obsluga, pyszna pizza milena Bożena - ocena (1) Przepyszna pizza, ser wysokiej jakości, zawsze lejący, dodatki świeże i... Bożena Max - ocena (1) Świetne jedzenie , uwielbiam tą pizzerię Max Claudia - ocena (1) Obsługa -1 Pizza -1 Co tu wiecej mowic Claudia Gosia Morawska - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę bardzo polecić pizzerię. Obsluga na najwyższym... Gosia Morawska Kacper - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Kacper