Mariusz - ocena (1) Firma świadczy usługi na najwyższym poziomie, a ich zespół jest niezwykle... Mariusz Radosław - ocena (1) jest świetna, robiona przez prawdziwych włochów na cieńkim cieście. Pizzeria... Radosław Zu - ocena (1) Pizza jak zawsze przepyszna, cała rodzina prowadząca restaurację jest... Zu
Joanna - ocena (1) Najlepsza, polecam !!! Joanna Magda - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, pizza super smaczna, próbowaliśmy tej z pistacjami.... Magda Paweł - ocena (1) Pizza ,klasyka od lat,inna od wszystkich innych;) Paweł Głodny - ocena (1) Bardzo smaczna pizza i do tego wyśmienita kawa. Sympatyczna bardzo obsługa .... Głodny Marco - ocena (1) Pyszna pizza z świetnych świeżych produktów. Marco Karolina - ocena (1) Przepyszna pizza ! Zdecydowanie lepsza niż jak było Tesoro Express i w... Karolina Łukasz - ocena (1) Dno. Czas oczekiwania 160 minut a pokazuje że 75. Szok. Pizza słaba bardzo. Łukasz Małgorzata - ocena (1) Lepszej pizzy nie jadłam nigdzie! Bardzo bogato obłożona dodatkami ozdobiona... Małgorzata Nairda - ocena (1) wspaniała, chodzę od lat i nie przestanę. Nairda Tomasz Duszyński - ocena (1) Nie polecam. Moja pełna opinia jest dostępna w Google. Tutaj jest za mało... Tomasz Duszyński mer - ocena (1) Pizza bardzo mi smakuje ale nie podoba mi się, że psy siedzą przy stoliku, a... mer Jo - ocena (1) Świetna restauracja z przesympatyczną obsługą i klasyczna kuchnią włoską. Na... Jo JA - ocena (1) fajny lokal super pizza JA Żaneta - ocena (2) Klimat 5 obsługa 5 dodatki do pizzy 5 ale ciasto 0 jak dla mnie jeden wielki... Żaneta Tom - ocena (1) Najlepsza pizza ' polecam Tom Krystyna - ocena (1) Pysznie, bardzo dobre składniki Krystyna Pafcio - ocena (1) Najlepsze pizze świata. Pafcio