Mk - ocena (1) Super pizza! Świetne miejsce! Mk Adrian - ocena (1) Spoko pizza, da się najeść Adrian J - ocena (1) Najlepsza pizza w mieście J
Arturrro - ocena (1) Pizza Super,Klassssa smaku. Arturrro Michał - ocena (1) Jesteśmy klientami od początku. Polecamy. Michał Janina Bolewska - ocena (1) Najlepsza pizza w trójmieście czy morona czy garnizon Wrzeszcz. Janina Bolewska Paweł - ocena (1) Genialna pizza. Prawdziwie włoska w każdym kawałku. Rewelacyjne ciasto a... Paweł Zadowolony klient - ocena (1) Pizza pyszna składniki wysokiej jakości Zadowolony klient Stanislaw - ocena (1) Bardzo pyszna pizza polecam Stanislaw mika - opinia (2) Fantastyczne ciasto i dodatki idealnie skomponowane dla każdego coś i ten sos... mika Yuliia - ocena (1) Super ,bardzo pyszna pizza Yuliia Yevhen B - ocena (1) Pizza idealna - cienkie, chrupiące ciasto i bogate dodatki. W końcu miejsce,... Yevhen B Piotr M - ocena (1) Świetna pizza, świeże składniki i miła atmosfera. Czuć że to miejsce... Piotr M Maksym - ocena (1) Najlepsze miejsce w którym kiedykolwiek byłem, polecam serdecznie, bardzo... Maksym Melaniia - ocena (1) Najsmaczniejsza pizza w Gdańsku tylko w Rosmarino 2.0 Melaniia Iwi - ocena (1) To już nie jest ta pizza w lutym byliśmy i jedliśmy przepyszną pizzę . Teraz... Iwi Dominika Letkiewicz - ocena (1) Pyszna pizza, fermentowane ciasto, nigdy takiego nie jadłam! Dominika Letkiewicz Margo - ocena (1) Dobra pizza, cienkie ciasto, dobre składniki. Do wyboru dużo pizz. Polecam Margo Eva - ocena (1) Jestem mega zadowolona. Nie spodziewałam się na takim poziomie pizzy .... Eva Karol - ocena (1) sos pomidorowy z metalicznym posmakiem puszki Karol