Kasia - ocena (1) Super pizza w centrum Gdańska Kasia Marek - ocena (1) Niestety zawiodłem się. Obsługa bardzo opieszała, na pizzę czekaliśmy ponad... Marek Monq - ocena (1) Wspaniała włoska pizza Monq
Mona - ocena (1) Wspaniała włoska pizza i wspaniały klimat Mona natalia - ocena (1) Nie polecam Włoszczyzny na Garnizonie . Przychodziliśmy do Włoszczyzny od... natalia Klient - ocena (1) Pizza po dwóch godzinach nawet nie przyszła. Kurier po dwóch godzinach wedle... Klient Bogda - ocena (1) Rewelacyjna pizza scamorza, diparma i pera. Wspaniale ciasto. Przemiła... Bogda Ryszard - ocena (1) Pizza smaczna, taka, jakiej bym oczekiwał, krótki czas oczekiwania na... Ryszard Bart - ocena (1) Zdecydowanie najlepsza, zawsze z najwyższą starannością i powtrzalnym smakiem Bart Adam - ocena (1) Super jedzenie, pizza bardzo smaczna. Kupuje i jadam tam od wielu lat. Zawsze... Adam MB - ocena (1) Przepyszne jedzenie MB Adam - ocena (1) Pizza po prostu rewelacja polecam gorąco. Adam Piti - ocena (1) Pyszna pizza, najlepsze calzone Piti Łukasz - ocena (1) Super pizza, dobra obsługa Łukasz AM - ocena (1) Odwiedziłam tę restaurację z polecenia i nie zawiodłam się.Miła... AM Wujek :) - ocena (1) Niesamowicie smaczna Pizza stworzona z bardzo dobrych i świeżych składników ,... Wujek :) Maciek - ocena (1) Najlepsza pizza w Gdańsku! Maciek chrum - ocena (2) Zamówiłem margharitę z dodatkiem ostrego salami. Dostałem pizzę bez bazylii,... chrum Oliwia - ocena (1) Zamawiamy z rodziną jedzenie w tej pizzeri od ponad 20 lat, zawsze tak samo... Oliwia Max - ocena (1) Pizza masakrycznie tlusta, jedna z gorszych jaka jadlem. Wiekszosc mrozonych... Max